PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Comforline ile impression farki nedir?



Bayansurucu
14 10 2021, 18:44
B8 almayi düşünüyorum. Comfortline ile impression farki nedir

akınakın
14 10 2021, 19:22
ımpression trendline ayarı gibi düşünün. 8.5 larda far led sadece

Hasan6154
14 10 2021, 19:25
B8 almayi düşünüyorum. Comfortline ile impression farki nedir






İmpression

Vw ' in en boş pakedi olan ve Eski adıyla Trendline nin, donanım olarak, biraz daha zenginleştirilmiş halidir.


Vw donanım paketleri:

Eski adı - Yeni adı

Trendline - Impression

Comfortline - Busines

Hıghline - Elegance




https://www.otoboom.com/blog/blog-detay/493/makyajli-volkswagen-passati-ve-donanimlarini-inceleyelim

Bayansurucu
14 10 2021, 21:41
teşekkürler:kahkaha

passat_comf
14 10 2021, 22:25
b8,5 kasada trendline impression oldu tamam ama b8 kasada hem trendline hem impression var, bu ikisi arasındaki fark sorulmuş

Stanced386
15 10 2021, 00:33
https://www.youtube.com/watch?v=exxiusvLmDc

Hasan6154
15 10 2021, 09:28
b8,5 kasada trendline impression oldu tamam ama b8 kasada hem trendline hem impression var, bu ikisi arasındaki fark sorulmuş



b8 kasadaki İmpression, Trendline den biraz daha fazla donanıma sahip. Trendline - Comfortline arasında bir paket. Comfortline kadar dolu değil, Trendline kadar boş değil.




B8 İmpression özellikleri :

D segmentinde önemli bir yere sahip olan otomobillerden olan Volkswagen Passat'ın Türkiye'deki satışları da başarılı bir şekilde devam ediyor. Bununla birlikte aileyi biraz daha albenili hale getirmek isteyen Volkswagen seçenekler arasına Impression isimli donanım seçeneğini ekledi.
Trendline ile Comfortline paketlerinin arasına gelen yeni donanımda 17 inç çaplı "Istanbul" isimli jantlar ve 215/55-17 ölçülerinde lastikler sunulurken Ön sis farları ve entegre statik dönüş farları, lastik tamir kiti ve %65 karartılmış arka ve arka yan camlar standart olarak sunulmakta.


İç mekana geçildiğindeyse Composition Media isimli, Türkçe dil seçenekli, 8 inç büyüklüğünde, renkli dokunmatik bilgi eğlence ekranına sahip olduğu görülebilen otomobilde CD çalar, Apple CarPlay, Android Auto ve Mirrorlink bağlantıları, geri görüş kamerası ve Türkçe yol bilgisayarının donanımda sunulduğu görülebiliyor.
Özellikle filo müşterilerini hedefliyormuş gibi görünen bu donanım paketi 2017 yılı itibari ile, şimdilik sadece b8 kasa olarak, 1.6 litre hacimli turbo dizel motor ve 7 ileri vitesli DSG ile donatılmış Passat modellerinde alınabiliyor.





b8,5 İmpression özellikleri:

Impression, Passat baz donanımı olarak geçiyor ve 1.5 litrelik turbo beslemeli TSI motor veya 1.6 litrelik dizel TDI ünite ile alınabiliyor. Benzinli motor 150 Ps güç ve 250 Nm tork üretirken, dizel ünite 120 Ps güç ve 250 Nm tork üretebiliyor. İki motor da sadece 7 ileri çift kavramalı DSG otomatik şanzımanla alınabiliyor. Donanımlardan da öncelikle farlardan başlayalım! Makyajla beraber tüm Passat’lar LED teknolojili gündüz farlarına ve ana farlara kavuştu. LED Basic diye adlandırılan farlara arabanın arka kısmında yine LED stop lambaları eşlik ediyor.
Aracın profiline baktığımızda ise 16 inç çaplı Aragon isimli jantlar Impression donanımda yer almış. Ayrıca elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar ile yer tasarruflu çelik stepne de bu donanımda yer alıyor.


Aracın iç mekanına geçtiğimizde Lizard isimli döşemeye sahip kumaş koltuklar görüyoruz. Kumaş koltuklara deri kaplı direksiyon, vites topuzu ve ön kol dayama eşlik ediyor. Koltukların yükseklik ayarlı olduğunu ve arka koltukların 40:60 düzeninde yatırılabildiğini de belirtelim. Araçta multimedya sistemi olarak ise 8 inçlik Composition Media isimli 8 hoparlörlü ve ön kısımda Type-C USB girişi olan sistemi görmekteyiz. Multimedya sisteminde ayrıca Bluetooth bağlantı desteği de bulunuyor.
Konfor donanımları açısından elektromekanik el freni, anahtarsız çalıştırma, manuel klima, ön ve arka park sensörü ve Start/Stop sistemi yer alıyor. Pek çok güvenlik donanımına da sahip olan Passat’ta ABS-ESP-ASR güvenlik ekipmanları, ikincil çarpışma freni, lastik basınç kontrol sistemi, yorgunluk tespit sistemi, Ön-yan-tavan hava yastıkları standart olarak sunuluyor.