PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Multimedya çalışmıyor



Nilyas
07 07 2021, 17:52
Merhabalar. Aracım 2017 sonu çıkışlı, yani tablet ekranlı. Dün akşamdan beri multimedya ekranı hiç açılmıyor. Bir bayiide çalışan satış elemanı tanıdığımla iletişime geçtim ve her iki tuşa 30-40 sn basılı tutmamı söyledi. Yaptım ama sorun çözülmedi. Muhtemelen güncelleme gerektiğini belirtti. Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Servis yakında olsa hemen gidip güncelleme ile sorunu çözerim ama maalesef yakınımda yetkili servis yok.

Arguss
07 07 2021, 18:14
Merhabalar. Aracım 2017 sonu çıkışlı, yani tablet ekranlı. Dün akşamdan beri multimedya ekranı hiç açılmıyor. Bir bayiide çalışan satış elemanı tanıdığımla iletişime geçtim ve her iki tuşa 30-40 sn basılı tutmamı söyledi. Yaptım ama sorun çözülmedi. Muhtemelen güncelleme gerektiğini belirtti. Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Servis yakında olsa hemen gidip güncelleme ile sorunu çözerim ama maalesef yakınımda yetkili servis yok.Kutup.basini sokun takin, ama bekleyin 1 saat falan ,takinca direksiyon sertlesicek hemen duzelir merak etmeyin

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nilyas
13 07 2021, 10:47
Yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım ve yapmamam gerektiğini tecrübe ederek anladım. Multimedya çalışmadığı gibi aracın tüm sistemleri sıfırlandı ve buna istinaden esc, yokuş kalkış, ani frenleme, lastik basıncı dahil olmak üzere birçok arıza ışığı yandı. Bugün sanayii yolu göründü. Tavsiyem, arkadaşlar sakın kutup başı falan sökmeyin!