PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B7 Passat Park Amp. Ayna Altı Aydın. ve Sis Amp.



Sessizlik
15 06 2020, 12:24
Merhaba Arkadaşlar ,

2013 Model Comfortline B7 Passat marka aracım için iç-dış sistem komple led yaptım.Önceki konularımda hepsinin görsel olarak resimleri var.

Ancak farklı form ortamlarında araştırdım.Sisler bizim arabalarda büyük problem 2 takım led aldım farklı markalardan (canbuslı) ikisinde de arıza lambası yakıyor.Farı aç kapa yapıyorsun arıza lambası sönüyor.
Yani sislerdeki ledlerden akım geçtiği an problem çözülüyor.Evet biliyorum akım düzenleyici dirençler var.Onlardan tak diyeceksiniz ama aracın elektrik tesisatının orjinal haline dokundurmak istemiyor.

Çözüm olarak aşağıdaki linkte yer alan yer alan halojen ampülleri kullanmayı düşünüyorum.Kısa Uzun ve Gündüz far sistemim led.(Beyaz) Bu alacağım halojen ampüllerde beyaz ışık ama sizce ton farkı çok olurmu ???
Birde halojen taktığımız için arıza lambasına elveda diye düşünüyorum.Bu ürünü veya benzerini kullanan arkadaşlardan geri dönüş rica ederim.

https://www.maveraotomotiv.com/urun/photon-h8-12v-55w-5000k-xen-vision

Son olarak Park ampüllerimi ve ayna altı aydınlatmasının (diğer adı kartal gözü) içindeki ledleri daha kaliteli ve daha parlak ledlerle değiştireceğim hatırlıyamadım t10 led kullanıyorduk dimi buralarda.Başka bir özelliği varmıydı.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür eder.

Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim herkese.