PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vagcom arayuz hatası...acıl yardım



golge058
06 12 2011, 18:17
vagcom kablo aldım port bulunamadı arayuz bulunamadım hatası veerıor herseyı denedım olmadı neyapmam lazım

muh_ahmetkaya
06 12 2011, 21:03
VCDS programı açıldıktan sonra OPTIONS kısmına gir.
Orada "Select COM Port" yazan yerde "TEST" diye bir düğme var.
Onu tıkla.
"CAN: Ok Ready" mesajını aldıktan sonra "TAMAM" düğmesine,
ondan sonrada ekranın alt kısmında "SAVE" tuşuna bastıktan sonra sisteme ulaşabilirsin.

VW_Passat
07 12 2011, 00:28
Arayüz nedir, kusura bakmayin sacma bir soru ama Almanya da dogup büyüyünce bazi kelimeleri anlayamiyorum :). ?

golge058
07 12 2011, 16:39
ahmet kaya denedım com 1-2-3-4 hepsını denedım ama hepsınde
port does nor exıst
interface : nor found yazısı cıkıor
bunun cozumunu bulamadım baska makıneye baglanıor aracım ama bnm kabolaya baglanmıor...aldıgım yere gıttım yenısını aldım gıne aymnı sıkıntı.

vestel1900
07 12 2011, 22:45
acaba kaca aldınız kabloyu

muh_ahmetkaya
07 12 2011, 23:01
ahmet kaya denedım com 1-2-3-4 hepsını denedım ama hepsınde
port does nor exıst
interface : nor found yazısı cıkıor
bunun cozumunu bulamadım baska makıneye baglanıor aracım ama bnm kabolaya baglanmıor...aldıgım yere gıttım yenısını aldım gıne aymnı sıkıntı.
Com 1-2-3-4 ü değil USB seçili olacak. Aşağıdaki resimlerde adım adım anlatılmış. Bunları aynen uygula inşallah olur.
3354335533563357

Bunları denedin olmadıysa muhtemelen kabloda bir problem var.
Elinde başka bir araç varsa onda da dene. Bakalım hata kablodamı araçtamı?

golge058
07 12 2011, 23:19
denedım ahmet arkadasım ama olmadu baska aractada olmadı.sanırım kabolda sıkıntı var aldıgım arkdasa gndercem yarın yalnız bu bnm ıkıncıydı...hangısınden almam lazım bnm

VW_Passat
07 12 2011, 23:39
denedım ahmet arkadasım ama olmadu baska aractada olmadı.sanırım kabolda sıkıntı var aldıgım arkdasa gndercem yarın yalnız bu bnm ıkıncıydı...hangısınden almam lazım bnm

Click (http://www.rosstech.com), fiyati biraz tuzlu ama Garantili + Lisansli + Online Support Updateler ücretsiz vs :)

golge058
07 12 2011, 23:46
tuzlu derken...nerden bakabılırım fıyatına

VW_Passat
07 12 2011, 23:48
tuzlu derken...nerden bakabılırım fıyatına

Benim kabloyu ben 399 €uro ya aldim. Tabi 399 €uro yaninda 5 Yil Garantili Kablo, Full Lisansli Kablo, Teknik Online Support veya Telefon üzerine ücretsizdir, tüm Update ler ücretsizdir ve benim Kablo ile yeni nesil araclara ve gelecekti araclara bile baglanbiliyorum :)

golge058
07 12 2011, 23:50
harbıden tuzluymus...nerden bakabılırım bu kabloya

VW_Passat
07 12 2011, 23:54
harbıden tuzluymus...nerden bakabılırım bu kabloya

Tuzlu ama kalite ve Lisans aliyorsunuz :). Herseyin bir fiyati vardir buda ögle, bir defa kullanacaksaniz almayin, ben parasini yaptigim ücretli kodlamalar ile cikardim zaten :). Yani ben sürekli kullaniyorum :).

Buraya bakin;

Ross-Tech Store: VCDS License with HEX-USB+CAN Interface (http://store.ross-tech.com/shop/VCHUC.html)

golge058
08 12 2011, 00:04
ben öle kendım takılıcam...bıkac haftaya almanyaya gıdıcem orda bı bakayım ustuneduseyım..alır gelırım ordan.tsk ederm

muh_ahmetkaya
08 12 2011, 08:53
Aslında herşeyin orjinali makbuldür. Bazen bu olmuyor. Sana şu ürünü öneririm.
Vag-com vagcom 2011 11.8 full VW SEAT ŞKODA servis kabl - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 63353681 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vag-com-2011-11-8-full-vw-seat-skoda-servis-kabl-63353681/detay/?)
Ben bunun alt modeli olan;
Vag-com 908 vw audi seat skoda - Araç Arıza Tespit ve Elektronik Test, Ölçüm Cihazları sahibinden.com'da - 24099292 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-908-vw-audi-seat-skoda/detay/?)
ürünü kullanıyorum.
Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım, umarımda yaşamam.

drozia
08 12 2011, 08:55
150 tl ye almıştım taş gibi hiçbir problem yok:)

VW_Passat
08 12 2011, 11:38
Aslında herşeyin orjinali makbuldür. Bazen bu olmuyor. Sana şu ürünü öneririm.
Vag-com vagcom 2011 11.8 full VW SEAT ŞKODA servis kabl - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 63353681 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vag-com-2011-11-8-full-vw-seat-skoda-servis-kabl-63353681/detay/?)
Ben bunun alt modeli olan;
Vag-com 908 vw audi seat skoda - Araç Arıza Tespit ve Elektronik Test, Ölçüm Cihazları sahibinden.com'da - 24099292 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-908-vw-audi-seat-skoda/detay/?)
ürünü kullanıyorum.
Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım, umarımda yaşamam.

Lisansli Lisanssiz ?

srcn09
08 12 2011, 15:11
150 tl ye almıştım taş gibi hiçbir problem yok:)

Vag.Com dan acil fren durumunda sinyallerin yanmasına baktın mı abi ?

drozia
08 12 2011, 15:12
Vag.Com dan acil fren durumunda sinyallerin yanmasına baktın mı abi ?
Yok Sercan daha bakamadım bakınca paylaşırım.

srcn09
08 12 2011, 15:19
Yok Sercan daha bakamadım bakınca paylaşırım.

Tamam abi bende Cumartesi günü baktırcam

golge058
08 12 2011, 15:50
usttekı olbılır...eskı aldıgım sahısla gorustum yarın yenı bı kablo gondercek bana. bıde onu denıyeyım oda olmassa bu ucuncu kablom olucak.yarınkıde olmassa ılk onerdıgını alıcam artık napalım...pekı bu ılk onerdıgınle herseyı yapabılıomusun yanı kodlama ne bılıyım bsylerı degıstırme vs.s...sadece arıza sılem olmasın ıstıyorum yanı

muh_ahmetkaya
08 12 2011, 19:40
usttekı olbılır...eskı aldıgım sahısla gorustum yarın yenı bı kablo gondercek bana. bıde onu denıyeyım oda olmassa bu ucuncu kablom olucak.yarınkıde olmassa ılk onerdıgını alıcam artık napalım...pekı bu ılk onerdıgınle herseyı yapabılıomusun yanı kodlama ne bılıyım bsylerı degıstırme vs.s...sadece arıza sılem olmasın ıstıyorum yanı
İlk olan üst model. Benim aldığım kablo ile VCDS 10.6 ya kadar program görüyor. 11.x beta sürümlerini görmüyor. ilkini tavsiye ederim.
bu kablo ile araçta forumdan yararlanarak her türlü kodlamayı kolaylıkla yapabilirsin.

golge058
09 12 2011, 00:23
tmm tsk ederm...yarınkı kabloya bakayım olmadı onu alayım artık..kıyıcaz paraya:D