PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dokunmatik problemi.



Trakyalı
30 05 2019, 09:16
Yeni aldığım ww cc 2015 model aracın rcd 510 teybinde dokunmatik problemi var.ekranın sadece sol alt tarafı işliyor, geri kalan yerlerde dokunmatik çalışmıyor.Servise aracı götürdüğümde arızalı ama biz bu işe bakmıyoruz dedi çıktı.Şu anda düğmelerden sadece kanal arama yapılabiliyor.Hafızaya alma falan çalışmıyor.4 yaşında bir araç için zaten çok eski bir teknolojik media koymuşlar.Bu araca yazık diyorum.USB girişi yok.Forumda bakmıştım. Aux girişi için bir aparat alınsa da verim alınamadığı yazılmış.1.300 tl ye büyük erkanlı dokunmatik ipad gibi cihazlar var.Sanırım tek çözüm bu gözüküyor.Şu anda aciliyeti olmadığından değiştirmeyeceğim ama böyle güzel bir araca biniyorsan teybi 90 lı model araçlar gibi kullanıyorum bu hali ile.

Engin_T
30 05 2019, 10:39
Yeni aldığım ww cc 2015 model aracın rcd 510 teybinde dokunmatik problemi var.ekranın sadece sol alt tarafı işliyor, geri kalan yerlerde dokunmatik çalışmıyor.Servise aracı götürdüğümde arızalı ama biz bu işe bakmıyoruz dedi çıktı.Şu anda düğmelerden sadece kanal arama yapılabiliyor.Hafızaya alma falan çalışmıyor.4 yaşında bir araç için zaten çok eski bir teknolojik media koymuşlar.Bu araca yazık diyorum.USB girişi yok.Forumda bakmıştım. Aux girişi için bir aparat alınsa da verim alınamadığı yazılmış.1.300 tl ye büyük erkanlı dokunmatik ipad gibi cihazlar var.Sanırım tek çözüm bu gözüküyor.Şu anda aciliyeti olmadığından değiştirmeyeceğim ama böyle güzel bir araca biniyorsan teybi 90 lı model araçlar gibi kullanıyorum bu hali ile.Epey bir sorun yaşıyorsunuz aldığınız araçla umarım en kısa zamanda hepsi çözülür..

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eem
30 05 2019, 11:20
Yeni aldığım ww cc 2015 model aracın rcd 510 teybinde dokunmatik problemi var.ekranın sadece sol alt tarafı işliyor, geri kalan yerlerde dokunmatik çalışmıyor.Servise aracı götürdüğümde arızalı ama biz bu işe bakmıyoruz dedi çıktı.Şu anda düğmelerden sadece kanal arama yapılabiliyor.Hafızaya alma falan çalışmıyor.4 yaşında bir araç için zaten çok eski bir teknolojik media koymuşlar.Bu araca yazık diyorum.USB girişi yok.Forumda bakmıştım. Aux girişi için bir aparat alınsa da verim alınamadığı yazılmış.1.300 tl ye büyük erkanlı dokunmatik ipad gibi cihazlar var.Sanırım tek çözüm bu gözüküyor.Şu anda aciliyeti olmadığından değiştirmeyeceğim ama böyle güzel bir araca biniyorsan teybi 90 lı model araçlar gibi kullanıyorum bu hali ile.Geçmiş olsun. Sizin de belirttiğiniz gibi teknolojinin çok gerisinde bir cihaz. 2015 model birçok B segment araçta daha yetenekli cihazlar mevcut. Ne Usb ne de bluetooth var. Ben sağlam rcd510'a 1 ay katlanabildim. Android'li bir multimedya alırsanız rahat edersiniz.

Bir de aracınıza binen arkadaşınızla aşağıdaki sinir bozucu diyalogu yaşamazsınız.
- abi bunun bluetooth ayarı nerde?Telefonumdaki şu şarkıyı bir dinleyelim. Passatın ses sistemini nasılmış bir test edelim.
- Bu araçta bluetooth yok arkadaşım.
- Abi mümkün değil. Sen bilmiyorsundur. Benim ... model ... aracımda bile vardı. 2015 model, koca passatta olmaması mümkün değil.
- Ben de çok şaşırdım ama eminim. Yok malesef.
- Usb girişi?
- O da yok.
- Yok artık !!! Eminsin değil mi?
- Evet, eminim.
- Radyo yetiyor zaten çoğu zaman (aşırı şaşkın bir surat ifadesiyle sizi teselli etmek için)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trakyalı
30 05 2019, 14:28
Oruçlu oruçlu güldürdünüz Mustafa Bey. Gerçekten daha ağır yazacaktım ilk konuya başlarken.Dedim ki herhalde arızalı olduğu için ben özellikleri varda kullanamıyorum.Bu hevesle yazdım ama sizin yazdıklarınız düşündüğüm gibi çıktı.Neyse vakti gelince android bir ekran takarız.İçinde hepsi olur. :) Muhtemelen yapanlar ve memnun kalanlar vardır.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

azreften
27 10 2020, 21:31
Pro candir

- - - Sonradan Eklenen Mesaj - - -

Sorun devammi