PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iyiniyet garantisinden faydalanabilirmiyim



Trakyalı
23 05 2019, 02:23
Aracım 2015 3.ay trafiğe çıkışlı.garantisi yakın zamanda bitmiş.aracı 20 gün önce aldım.Direksiyon kutusunda park manevralarında gıcırtı var.satan arkadaş iyiniyet garantisi ile değişir ama dışarıda daha ucuza halledersin, servisin işçiliği daha pahalıya çıkar dedi.Araç bu zaman kadar hep servis bakımlı olduğu için bu işlemi de garantili yaptırmak isterim.1.sorum bu arıza gerçekten iyiniyet garantisine girermi?
Birde klima kompresörü arızalı sanırım.geçenlerde hortumu değiştirdim özel serviste ama düzelmedi.bu arızayı da serviste iyiniyet garantisinde yaparlarmı? 2008 yılında mesajlarda garantisi bitmiş araçlarda yapmışlar.ama çok göreceli bir konu.3 yaşında bir araçta neden arızalanır bilemem ama bana bu şekilde geldi araç.
Başından bu şekilde arıza yaşayan ve iyiniyet kapsamında halleden varsa bilgi verebilirmi

Gogoank
23 05 2019, 02:32
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. İyi niyet garantisi genelde tek bir yerde sürekli müşterisi olduğunuz servislerde geçerlidir. Servis danışmanı süreci tetikler ve o şekilde yapılabilir. Daha eskiden tecrübeli arkadaşların paylaşımları forumda mevcut.


Passat Turkiye kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Byrack
23 05 2019, 12:46
Aracın servis bakımlıysa her zaman iyi niyetin mevcut sıkıntı çıkarmazlar. Ben geçen hafta 2012 aracıma iyi niyetten parça değişimi yaptırdım yıl olmuş 2019. kolay gelsin

Trakyalı
23 05 2019, 14:01
Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Avek Ümraniyeden randevu aldım.Danışman arkadaşın söylediği sürekli servis bakımlı olduğu için sistem üzerinde arızlar netleştiğinde Doğuşun onay vermesi gerektiği yönündeymiş.Büyük olasılıkla geçerli olur ama insiyatifin kendilerinde olmadığını onay bekleyeceklerini söyledi.
Direksiyon kutusu ww grubunda çok kronik bir arıza imiş.Satan arkadaş söyledi.Ben 5 yıldır şirket aracı olarak golf-passat kullandım ne dsg de ne de direksiyon klima gibi parçalarda sıkıntı yaşadım.Nasip işi sanırım.Sonucu sizlerle paylaşırım.

y.e.c.
24 05 2019, 00:38
Rastgele baskan bizide bilgilendirirsen seviniriz.. Benım 2015de de direksiyonda ayni gicirti var amortisor ust takoz bilyasindan yapar diyolar.. 2011 passatimda yaglatmistim geçmişti.. Eger yaparlarsa bende gidim..