PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Küçük boya sorunu hk.



omeryhy
23 04 2019, 19:27
Merhaba arkadaşlar,

Bugün mini onarım için RS'e gittiğimde oradaki görevli resimdeki yerin de yapılması gerektiğini, yoksa o küçük noktanın çevreye doğru yayılacağını söyledi. İlk defa duyuyorum böyle bir şey. Bilgisi olan var mıdır?

https://i.hizliresim.com/lql7LQ.jpg (https://hizliresim.com/lql7LQ)

Sent from my SNE-LX1 using Passat Turkiye mobile app (http://r.tapatalk.com/byo?rid=89260)

tsmsk
23 04 2019, 23:07
Sanırım tampon daha önce boyanmış. Pasta izi var altta bu nedenle zamanla dökülebilir. Ama rs servis hakkında pek iyi düşüncelere sahip değilim ve internette de benim gibi kötü deneyimlere sahip birçok kişinin yorumlarını bulabilirsiniz. Ufak birşeyi yapayım derken daha büyük sorunlara sebep olabilirler. Daha önceden tampon boyatmıştım 1 ay sürdü boyamaları renk tonu tutmadı ve 3 ay sonra hepsi dökülmeye başlamıştı. Açıkçası tavsiye edemeyeceğim bir işletme.

omeryhy
23 04 2019, 23:17
Sanırım tampon daha önce boyanmış. Pasta izi var altta bu nedenle zamanla dökülebilir. Ama rs servis hakkında pek iyi düşüncelere sahip değilim ve internette de benim gibi kötü deneyimlere sahip birçok kişinin yorumlarını bulabilirsiniz. Ufak birşeyi yapayım derken daha büyük sorunlara sebep olabilirler. Daha önceden tampon boyatmıştım 1 ay sürdü boyamaları renk tonu tutmadı ve 3 ay sonra hepsi dökülmeye başlamıştı. Açıkçası tavsiye edemeyeceğim bir işletme.Merhaba, mini onarım orayla anlaşmalı mecbur gidiyorum. İnşallah sorun yaşamam ben de.

Sent from my SNE-LX1 using Passat Turkiye mobile app (http://r.tapatalk.com/byo?rid=89260)