PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayak Alti isiklandirma Elektrik hatti Genel bakis [ Passat B7 ]



Sayfa : 1 [2]

srcn09
03 12 2011, 21:22
Bugün benim aracima LED takarken gördüm VW nasil bagladigini.

VW Üniteden cikan Kabloyu Sokete takmis ayni zamanda ayni yere 2. bir Kablo daha takmis 2. Ayak alti isiklandirma icin. Daha sonra toprak hatti vardi onuda bir yere baglamis. Yani Üretim bandinda böyle takilmis Ayak alti isiklandirma.

Biz LED takarken Sol tarafta 3 lü kabloyu degistirdik dahada Orjinal yaptik. Yani + ya 2. kabloyu lehimledik, bir hortum ile isi yapip isole ettik daha sonra Orjinal VW Tekstil Yapiskan bandi ile sardik. Aynisi diger tarafada yaptik.

Ama LED de simdi sorun var, 3C8 .... E Ünite de calisiyor ama her bilinmeyen bir nedenden sistem ögrenmesi gerekiyor. Yani bugün eve gelirken yanan LED ler simdi yanmiyordu. Bir nevi Ögrenim efekti diyelim :). Sisteme bunu tanitmam lazim, yada en iyi cözüm arkayada 2 tane LED takacam ve böylelikle sorun cözülmüs olacak cünkü + 2 LED daha cok elektrik cektigi icin.

Yasin sen ne şanssızsın ya :)

drozia
03 12 2011, 21:23
Abi bununda cagresi bulundu, bir dahaki sefere yapilacak. Zaten calisiyor ama arada kafayi yiyip kapaniyor iste :)). Arkalara da LED taktirdimmi fazla elektrik aldigi icin ortadan kalkiyor sorun ama öne direnc de taktiririsam sorun gidiyor :)
Sen o ledleri taktığında ışık şiddetini ayarlayabilecekmisin peki ?Hata vermesin de..

VW_Passat
03 12 2011, 21:25
Sen o ledleri taktığında ışık şiddetini ayarlayabilecekmisin peki ?Hata vermesin de..

Abi LED ler bugün ilk takildiginda Full yaniyordu. 50km yol boyunca da yandilar :). Sunu söyliyeyim LED daha güzel aydinlatiyor ve daha zarif duruyor ayrica :). Isik siddetini ayarlayabiliyorum ama sadece Kapilar acilinca icin MFA+ Light Menüden amaaa hareket halinde mecbur aracin dim Fonksiyonu ayarlama yerinden ayarlayabiliyorum cünkü 3C Passat in Gösterge Panelinde bu özellik olmadigi icin. Golf 6 da misal her ikisini ayarlayabiliyorsun.

Abi sistem orjinal zaten bir tek Lambalari degistirdik :)

VW_Passat
03 12 2011, 21:26
Yasin sen ne şanssızsın ya :)

Sercan suna söyle diyelim, Yasin bugün bosuna uykusuz kalip gittin oralara de :).