PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Otomotiv Yağ Aramasına Son...



MCaner
21 01 2019, 22:28
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere bugün tanıtımını yapacağım site hem cebiniz, hemde aracınızın motor yağını, yedek parçasını, filtrelerini, aküsünü
bulabileceğiniz bunun yanı sıra endüstriyel yağlarda da çözüm noktanız olan oilmarkt.com sitesinde bulunan ürün gruplarını anlatacağım.


1 - Motor yağı
2 - Yağ Filtresi - Hava Filtresi - Mazot Filtresi - Polen Filtresi Her araça uygun filtreler
3 - Otomobil Aküsü ve Akülü motorların aküsü
4 - Orjinal ve Yan sanayi yedek parçalar
5 - Endüstriyel yağlarda
6 - Hidrolik Yağları - Kesme ve Soğutma yağları - Gres Yağları olmak üzere


Sitemizde bulunan ürün sayısı bugün 5.750 ürünle sizlere her markada ve her üründe geniş ürün yelpazesi açarak sizleri ve cebinizi düşünerek sitemizi açalı 4 yıl oldu.
Bugün yüzlerce kişinin ortak adresi olan oilmarkt.com müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapılan alışverişlerde her banka kartlarına 9 taksit imkanı sunar hepsini aynı gün olmak üzere kargolar ve maksimum 3 iş günü içerisinde
alıcıya ulaştırır.


www.oilmarkt.com sizleride sitemize bekleriz.

Hakan+
21 01 2019, 23:01
Baktim urunlerinize neredeyse her urunde n11 daha ucuz nasil olacak ?? Foruma özel indirim yapacaksaniz mutlaka alışverişimiz olur.

Stanced386
21 01 2019, 23:14
en büyük 2 marka motul ve liqui moly yok.

Asilkan67
21 01 2019, 23:30
Baktim urunlerinize neredeyse her urunde n11 daha ucuz nasil olacak ?? Foruma özel indirim yapacaksaniz mutlaka alışverişimiz olur.Aynen hocam 4 lt 5w30 castrol edge 235 TL. N11 de 180 TL.

Lagrange Pasha
22 01 2019, 17:46
Kaldi ki soyle bir durum da var:

Eger aracinizi halen Yetkili VW servislerine goturmeye devam ediyorsaniz, bircok VW Yetkili Servisi riske girmeyecek ve servis musterisi olarak beraberinizde getirdiginiz yagi koymayi, yagin servis satis fiyatini da (4,5 litre uzerinden elbette) bakim faturanizdan dusmeyi, 5 litrelik plastik $i$ede artan yagi size iade etmeyi kabul etmeyecektir.

Gecen sene ben de bizim burada Rumelikavagi'ndaki bir N11.com yag saticisinin depolarina gidip yuzyuze goruserek 5 litre cok cok yeni uretim tarihli (Aralik 2017) CASTROL EDGE Longlife III FST 5W30 LL yag almistim. Her turlu VW.504 ve VW.502 yag spesifikasyonlarini sagliyordu. Bu konuda baslik da acmistim.

Ama ne oldu?
VW Erel Teknik Muduru ile konustum. Kendisi dedi ki,
bizim kullandigimiz yag azicik daha farkli (gene CASTROL EDGE FST, ama PROFESSIONAL LIFE 5W30 olmakla beraber). Biz simdi bu yagi araciniza koymaz isek, VW Almanya aracinizin bakimini serviste yapilmis kabul etmez. Iyi niyet garantisi ve ileriki indirimleriniz zora girebilir. Tercih sizin dedi.

E arac yeni olunca, haliyle "risk averse" davranmak ve servisin koyacagi yagi kabul etmek zorunda kaldim.

Sagolsun, servis danismanim yagi kendisi aldi. Ben aldigim fiyatin 5 lira altina sattim, zararim gozardi edilebilir oldu. Servis danismanim da piyasadan cok daha ucuz bir fiyata taptaze yag almis oldu kendi VW araci icin. Hic sikayetci degilim bu hususta. Sonucta, karari bana birakmislardi. Zararimi da %97 kar$iladilar. Daha ne isteyeyim? :rolleyes::cool::o
Araci satincaya kadar da 11 yillik musterisi oldugum VW yetkili servisine goturmeye devam edecegimden, ben kendi adima piyasadan yag alma defterini simdilik kapattim. :hh
...
Cam sileceklerim 3 ya$ina yakla$iyor. MUTLAKA, ama mutlaka degi$tirmem lazim. Onceki Passatimda bu cam silecegi degi$tirme i$ini 3 yildan da fazla geciktirmi$tim. Ne olmu$ta akabinde? Sertle$mi$ silecek kauçugu aracin ön camini biraz çizip beni epey bir uzmu$tu.

Cam sileceklerinizi veya cam silecek lastiklerinizi kendiniz degi$tirebilirsiniz. Ama yag hususunda çekinceli davranmakta fayda var.
...

Fakat VW Yetkili Servisine aracinizi goturmuyor isieniz, gecen sene yag fiyatlari inanilmaz uygun olan, sattigi yaglar da son derece yeni uretim tarihli olan Rumelifeneri'ndeki perakendecinin N11.com adresini verebilirim. Altun Petrol CASTROL EDGE 5W30 LL 5 litre (U.T.: Mayis 2018) :: N11.com (https://urun.n11.com/motor-yagi/castrol-edge-5w-30-ll-5-litre-utmayis2018-P235542038)


Ha bu arada gecen sene 185 liraya aldigim ayni yag (5 litre) bu sene 249 lira olmus. %34,5 artmis.

Ey PassatTurkiye.com Ahalisi... Maa$li çali$anlar Passatseverler, aranizda maa$ina 2019 yilinda %34,5 zam alabilen oldu mu?
Ey PassatTurkiye.com Ahalisi... Serbest çali$an Passatseverler, aranizda yaptigi projelere aldigi parayi 2019 yilinda %34,5 zamlandirabilen oldu mu?
Ey PassatTurkiye.com Ahalisi... Ticaret ile ugra$an esnaf / i$kadini / i$adami / sanayici / KOBI sahibi Passatseverler, aranizda 2019 yilinda cirosunu %34,5 artirabilen oldu mu?
Meraktan soruyorum.
Ben maa$li çali$anim. 2019 yili maa$im %34,5 zamli geldi desem, Bakirköy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi'nden acilen cankurtaran çagirirlar benim için i$yerimde.
-- LP