PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : replika 18" verona jant



Dark975
13 01 2019, 17:03
selam. malum sitedeki aşağı yukarı her jant/lastik magazasında satılan replika verona 18" jantlardan almış, kullanım deneyimi olan var mıdır aramızda ?

Hakan+
13 01 2019, 21:23
Replika jant olayina cok karsiyim. Kırılıyor orjinali gibi dayanikli ve esnek degil. Orjinal jantin eğildiği yamuldugu yerde replika janttan parca kopuyor. Yakin zamanda göbekten derin cukurda kirilan bu yuzden darbe sensoru kaza algılayıp airbag açan araba gördüm. Replikalarin bir sorunuda balans tutmuyor tutsa bile cok kolay bozuluyor. Bedava verseler takmam ve tavsiye etmem. Dunya para verip arac aliyoruz icine sevdiklerimizi bindiriyoruz. Estetik icin güvenlikten vazgeçmek mantıksız. Birde su yönü var vw servisi orjinal olmayan jant orjinal ebat disindaki lastik durumlarında araci garanti disi bırakıyor ki arkadaşımın scrocco araci dereksiyon kutusu sorunundan servise girdi servis garanti den değiştirecekti sonrasinda bir telefon jantlar replika oldugundan garanti disi...

Hasan6154
13 01 2019, 21:45
Kasko firmaları bile ödeme yapmamak için öküz altında buzağı arıyorlar.

Kaza durumlarında eksperle tarafından:

Lastiklerin orijinal ebat - yük - hız endekslerine uygun olup olmadığı, jantların orijinal ekipman olup olmadığı vs. hep kontrol ediliyor.

ccanatakn
13 01 2019, 22:28
Yukarıda Hasan ve Hakan abi genel görüşü çok güzel açıklamışlar.
2. El temiz kullanıcıdan orjinal jantlar takip edebilirsiniz facebook satış sayfalarında veya tanıdık esnafta güzel fiyata alınabiliyor. Tercihniz orjinal olmalı diye düşünüyorum. Kırık kaynak yoksa tercih edilmelidir.

HARPAGON
14 01 2019, 08:09
selam. malum sitedeki aşağı yukarı her jant/lastik magazasında satılan replika verona 18" jantlardan almış, kullanım deneyimi olan var mıdır aramızda ?Ben kullaniyorum, nerdeyse 2 sene olacak.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190114/1eaa0e0fd1f6dae35a0f8ba77c576d00.jpg

Daha onceki jetta aracimda ise 4 sene yine 18" replika janti yaz kis kullandim sorun yasamadim.

Simdi 2 senedir 18" verona janti sadece yazliklarda kullaniyorum. Ne balans tutmama sorunu yasadim nede baska bir sorun.

Replika jant alirken tse belgeli olup olmadigina bakin. Replika jantin oem janttan en onemli farki agirligi. Bu durum size ortalama 1 litre yakit artisi olarak yansiyacaktir.

Aracinizin kapi yada bagaj icinde lastik ve jant ebatlarini gosteren bir cikartma olmali, o ebatlara uydugunuz surece kimse bir sey diyemez.

Hatta faturali aldiginiz jantlari kaskonuza bile isletebilirsiniz.

Oem jant kullanirken tumsek ve cukurlara girip cikarken dikkat etmezseniz oem jant bile yamulur, 18" jant kullanirken dikkatli olmaniz gerek hepsi bu.

Dedigim gibi toplamda son 6 senedir replika jant kullandim, dikkatli oldum, ne yamulma nede baska sorun yasadim...