PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat b8 hafıza koltuk arizasi



doctor
10 07 2018, 10:09
Dün itibariyle koltuk altına kaçan anahtarıma ulaşabilmek için manüel olarak tuslar ile koltuğu en geriye ve en ileriye aldım. Anahtarıma ancak ulaştım. Sonra kayıtlı 1 tuşuna bastım hafizadaki ayarıma geri dönemedim. Yanı tuş devre dışı. Manüel olarak istediğim ayarı yapabiliyorum. Tuşlar devrede. Fakat set ve 1-2 hafıza tuşları devre dışı. Araca ilk binerken spontane koltuğun geri hareketi binince öne hareketi kayboldu. Can sıkıcı. Çözemedim. Yardim istiyorum. Teşekkür ederim.

karaoğlan
26 08 2018, 23:17
Selamlar aynı sorunu bende yaşadım birkaç gün önce arabayı yıkamaya götürdüm
Eleman süpürme işlemi yaparken koltuğu en geriye kadar kaydırmış.Yıkama işlemi bittikten sonra arabaya bindiğimde koltuğu o an için manuel ileri aldım.fakat eve geldikten sonra hafıza tuşu ile önceden ayarlamış olduğum konuma getirmek istedim ama çalışmadı manuel olarak istediğim konuma geliyor fakat hafızaya alınmıyor.
Sonuç olarak servise gittim 150 tl ye yeniden koltuk hafıza programı yüklendi.

alibagci1985
27 08 2018, 09:20
arkadaşlar yıkamaya gittikten sonra benimde koltukların hafızası iptal oluyor. yeniden aktif etmek için kullanım klavuzunda hafıza resetleme işlemi anlatılıyor. ayrıca koltuğu en geriye ya da en öne ya da sırt minderini en öne yatırıp basılı tututlduğunda iki kez bip sesi gelince de resetliyor.