PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zenec ses sorunu



Timsah35
10 05 2018, 11:36
Arkadaşlar herkese selamlar. Daha dün (10.04.2018) tarihinde hayatımda ilk defa passat aldım. CC 1.4 TSI modeli ile aranıza katıldım.

aracı ilk sahibinden 2.el olarak aldım. ancak kafama takılan ve çözemediğim bir sorunum var. aracın ilk sahibi aracı alırken serviste zenec marka navigasyonlu ünite taktırmış. ünite hakikaten oldukça kullanbışlı ve şık. ancak ekranda nereye dokunsam yada menüde hangi tuşa bassam sürekli dıt dıt diye tuş sesi çıkıyor ve hakikaten sinir bozucu. acaba bu dokunma yada tuş sesinin kapatmanın bir yolu yok mu? arabada çocukta oluyor ve uyuduğu zamanlar işlem yaparsam bu ses yüzünden uyanabilir.

yardımcı olursanız çok memnun olurum.

- - - Sonradan Eklenen Mesaj - - -

konuyu forumda aradım ancak bu sorunla ilgili bir post bulamadım. birde forumda arama bölümünü bulamadım :((en üst sağda özel arama sadece webte arama yapıyor forum içi aramayı nasıl yapabiliriz?

ccanatakn
11 05 2018, 00:11
Selamlar hayırlı olsun aracınız ayar menüsünde onay sesi,dokunma sesi olarak seçenek mevcuttur kontrol edebilirsiniz menüleri.

Aykan Samet Uzun
11 05 2018, 16:18
Bendede zenec teyp vardı aracı aldığımda ilk yaptığım şey o sesi kapamak oldu [emoji3]

Timsah35
13 05 2018, 19:29
Selamlar hayırlı olsun aracınız ayar menüsünde onay sesi,dokunma sesi olarak seçenek mevcuttur kontrol edebilirsiniz menüleri.Aynen yaa sorunu hallettim cihaz menüsüne alışmak zaman aldı. Gözümün önünde gayet basitmiş aslında. Birde geç açılma işi olmasa iyi cihaz aslında. Belki bi güncelleme ile ilerde düzelir. Teşekkürler.