PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat b8 ambiyans aydınlatma sorunu



Yusuf Isleyen
13 02 2018, 14:41
herkese merhaba,
2017 model b8 r-line donanım aracımı sıfır aldım. ambiyans aydınlatmalar hakkında birşey sormak istiyorum.
kapılardaki ve yer aydınlatma ambiyans ışıkları çalışıyor. fakat ilk zaman ön konsol boyunca uzanan ambiyans led olduğunu da hatırlıyorum yolcu tarafıyla şoför tarafına kadar uzanan. aracı çok kullanmadığım için acaba ben mi yanlış hatırlıyorum emin olamadım ve geçen gece dikkatimi çekti bu durum. ayarları vs hepsini kontrol ettim sadece kapılar ve yer aydınlatma ayarları var. gösterge ışıklarını da max. yaptım ama bunlar sadece tuş takımlarının ışıklarına etki ediyor. bir ara sürücü profilleri ayarlamıştım ve manuel anahtar atama yaparak kişiselleştirmeyi aktif etmiştim. onun dışında hiçbir değişiklik yapmadım. fabrika ayarlarına döndürmek işe yararsa onu da yapabilirim. :)

kullanıcılar bilgi verirse sevinirim. aracı servise goturmek istemiyorum küçük birşey için, sökülüp trim sesleriyle de uğraşmak istemem açıkçası :) bakım zamanına kadar idare edilebilir sanırım...

karaoğlan
13 02 2018, 21:09
Selamlar aracınızı kazasız belasız kullanın, bende 2015 hıghline kullanıyorum.Aracın ön kısmında ambiyans aydınlatma maalesef yok yanlarda ve kapı açma kollarında ve ayak kısmında mevcut

Hasan6154
13 02 2018, 21:32
Evet Orjinalinde önde ambiyans şerit aydınlatma yok.

Yeni araç heyecanı ile göz yanılması yaşamışsınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. kazasız , arızasız günlerde inşallah.

Sonradan neon şerit ile ambians yapanlar var.



Resimlerdeki Tahir Karapür arkadaşımızın güzel uygulaması örnek olarak gösterilebilir.


https://i.hizliresim.com/XPX6v5.png (https://hizliresim.com/XPX6v5)..https://i.hizliresim.com/76NDkN.png (https://hizliresim.com/76NDkN)

Arguss
13 02 2018, 22:17
Aracınız highline ise kapılar da ambians aydınlatması var, şayet aracınızda ambians plus opsiyonu varsa aracınızın ön tarafında da ambians aydınlatması vardır rgb olarak 8 tane renk değiştirebilirsiniz.

Yusuf Isleyen
14 02 2018, 14:40
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. highline üzerine dış rline paket eklenmişti, araç olmadığı için böyle bir farkla almıştım. teşekkürler bilgiler için.

- - - Sonradan Eklenen Mesaj - - -

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. resimdeki çalışma gayet şık olmuş.

gokhankanyilmaz
14 02 2018, 21:17
Aracınız highline ise kapılar da ambians aydınlatması var, şayet aracınızda ambians plus opsiyonu varsa aracınızın ön tarafında da ambians aydınlatması vardır rgb olarak 8 tane renk değiştirebilirsiniz.
10 tane kodlanıyor max hocam ben 10 tane kodladım. ambians plusta kapı ledleri dahil hepsi renk değiştiriyor,olmayanlarda kapılar beyaz kalıyor hayalet gösterge ve multimedya ambiansları renk değiştiriyor sadece..bunun üzerinde çalışıyorum ambians plus ledlerinin parça numarası ve fiyatına bakacağız.

ebasal
16 09 2020, 20:23
Hocam Merhaba. Gerçi yazalı uzun bir zaman olmuş ama bu ambiyans plus aydınlatma ile ilgili bir gelişme oldumu sonra. Ben de de 2016 Passat var highLine. Ön konsol boyunca uzanan bir aydınlatma istiyorum.

recaikoz
14 06 2021, 23:38
Bende de 2016 higline aldım. Ambiyans aydınlatma hiç yok bende. Sadece kapının altındaki kırmızı lamba var. Bir terslik var bu işte ama çözemedim. Sadece hayalet ekranın rengini değiştirme aktif ettirdim. 7-8 renk seçeneği var. Keşke hayalet ekranı da canımız isteyince değiştirebilsek teyp üzerinden kendimiz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi