PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomobil Tutkunlarına Alınbilecek En İyi Hediyeler



Hasan6154
11 02 2018, 20:15
https://www.ikinciyeni.com/blog/upload/CmsEssay/EssayContentImage/araba-tutkunlari-icin-hediyeler_9fc8fd.jpg
(http://mama-kubusia.pl/wp-content/uploads/2017/11/box-2953722_1920.jpg)
Yılbaşı, sevgililer günü, babalar günü, doğum günü gibi özel günlerde ya da sadece içinizden geldiği için bir erkeğe hediye alacaksanız aklınıza öncelikle klişe fikirler gelmeye başlar. Parfüm mü alsam yoksa kravat mı? Sizin de aklınızdan bu düşünceler geçmeye başladıysa derin bir nefes alın ve sakinleşin. Hediye alacağınız kişi tam bir otomobil tutkunu ise alabileceğiniz en iyi hediyeleri bu listede bulacaksınız. Gelin birlikte otomobil tutkunu erkeklere hediye fikirlerine göz atalım.





Sürüşe Konfor ve Keyif Katan Otomobil Aksesuarları

https://www.ikinciyeni.com/Blog/Upload/FileUpload/otomobil-aksesuarlari.jpg

Küçük detaylar sürüş deneyimine büyük konfor ve kolaylık katabiliyor. Örneğin; hediye edeceğiniz araç bagaj düzenleyicileri, araba içindeki dağınıklığın önüne geçiyor ve düzenli bir yaşam alanı yaratıyor. Ev rahatlığını otomobile taşıyan rahat koltuk kılıfları ve bel destek minderleri uzun süre yolculuk yapanları memnun edecek fonksiyonel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Hediye alacağınız kişi hem otomobiline aşık hem de temizliğe büyük önem veren, titiz biri mi? Öyleyse cila, sprey, temizlik suyu, temizlik köpüğü, temizlik fırçası ve süngeri gibi birçok aracı içinde bulunduran otomobil bakım ve temizlik setlerine mutlaka şans vermeniz gerekiyor.

Aradığınız daha lüks bir hediye seçeneğiyse araç içi görüntü sistemlerini, müzik çalarları, DVD oynatıcıları ya da ses sistemlerini değerlendirebilirsiniz. Satın alacağınız mini buzdolabının ise sıcak yaz günlerinde buz gibi içeceğini yudumlarken ya da uzun bir yolculukta sandviçinden ısırık alırken onu çok mutlu edeceğinden emin olabilirsiniz. Unutmadan ekleyelim, kaliteli jantlar da hiçbir otomobil kullanıcısının hayır diyemeyeceği hediyelerden.




Yolculuğun Her Anının Tadını Çıkaranlara: Aksiyon Kamerası

https://www.ikinciyeni.com/Blog/Upload/FileUpload/aksiyon-kamerasi.jpg

Her otomobil tutkunu yeni deneyimler ve maceralar yaşamak için içinde biraz da olsa heyecan taşır. Hareket halindeyken çekim yapmasına imkân veren aksiyon kameraları otomobil tutkunu bir erkeğe alınabilecek en iyi hediyelerdendir. Siz hediyenizi verdiğinizde onun, çıktığı keyif dolu yolculukları kayıt altına almak, adrenalin dolu hareketlerini tekrar izlemek ve arkadaşlarıyla paylaşmak için sabırsızlanacağından emin olabilirsiniz.



Hepimizin İçinde Bir Çocuk Var: Model Arabalar

https://www.ikinciyeni.com/Blog/Upload/FileUpload/eski-model-araba.JPG

Onlarca renk ve tasarıma sahip model arabalar, küçükten büyüğe her yaştan otomobil severi mutlu etmeye yeter. Alacağınız bir Chevy Impala, Ford Mustang ya da Volkswagen Beetle ile belki de bir koleksiyonun filizleri sizin tarafınızdan atılır? Neden olmasın? Çalışma masasına pozitif enerji katacak rengarenk model arabalar, evine de yeni bir dokunuş ekleyecektir.




Meraklısına; Filmler, Kitaplar, Dergiler, Oyunlar


https://www.ikinciyeni.com/Blog/Upload/FileUpload/otomobil-dergileri.jpg




Otomobil tutkusu hayatın her anında kendine yer buluyor. Filmler, kitaplar ve dergiler otomobil meraklılarına ilham verirken boş vakitlerinde keyifle vakit geçirmelerini sağlıyor.
Düşünün, otomotiv dünyasındaki yenilikleri ve trendleri büyük bir ilgiyle takip ediyorsunuz. Bir yakınınızın size hediye ettiği dergi aboneliği ile her ay kapınıza en sevdiğiniz otomobil dergisi geliyor. Harika olmaz mıydı? Hediye tercihinizi dergilerden değil de kitaplardan yana kullanmak istiyorsanız Porsche, Ferrari, Lamborghi gibi efsanevi markaların serüvenlerini ya da Formula 1 tarihindeki yarışları konu alan kitapları da hız ve spor otomobil sevdalısı yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Film severler için hız ve araba tutkusunu konu edinen; The Fast and the Furious, Rush, Steve McQueen: The Man & Le Mans gibi birçok film de bulunuyor. Sevebileceği filmler ile dolu bir paket güzel bir hediye olabilir. Alabileceğiniz belki de en eğlenceli hediye ise bilgisayar oyunları! Biraz tüyo verelim; 2018’in en iyi yarış oyunları arasında Dirt Rally, Shift 2, Project CARS 2, TrackMania 2: Canyon, Forza Horizon 3, Driver: San Francisco, F1 2016, Race: Injection, Assetto Corsa ve iRacing yer alıyor.




Stil Sahibi Hediye Fikirleri

https://www.ikinciyeni.com/Blog/Upload/FileUpload/kol-saati-erkek.jpg


Otomobil sever bir erkek için hediye almayı düşünüyorsanız hayalindeki arabanın posterlerini ya da özel çizimlerini hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Böylece evinin duvarlarını süslemesine yardımcı olabilirsiniz. Hız kadranı şeklinde saat ya da araç motoru şeklinde sehpa… Otomobil tutkunları için tasarlanan oldukça farklı dekoratif nesneyi de çeşitli mağazalarda ve internette bulabilirsiniz. Otomobil modellerinin çizimlerinin ya da model isimlerinin basılı olduğu tişörtler, şapkalar, çantalar, saatler, kol düğmeleri ya da sürüş esnasında kullanılabilecek deri eldivenler de alabileceğiniz stil sahibi hediyelerden.
Unutulmaz Bir Deneyim Yaşatın


https://www.ikinciyeni.com/Blog/Upload/FileUpload/spor-araba-deneyim.jpg


Aldığınız birçok hediye unutulup bir köşeye kaldırılabilir ama sevdiklerinize keyif alacağı bir deneyim hediye ettiğinizde asla unutulmayacağını bilirsiniz. Mesela egzotik bir araba kiralayarak birlikte günün tadını çıkarmaya ne dersiniz? Son model bir spor araba ya da yılların eskitemediği klasik bir otomobil… Farklı zevklere ve beğenilere hitap eden otomobillerden dilediğinizi seçebilirsiniz. İleri sürüş teknikleri eğitimi profesyonel bir pistte sürüş yapmak ya da işin uzmanından ders alarak kendini geliştirmek isteyen otomobil tutkunlarını mutlu edecek hediyeler arasında yer alıyor.







Alıdır
Kaynak: ikinciyeni.com

Passatt123
11 09 2018, 09:30
Oto parfümü alıp geçebilirsiniz :D

karaşovalye
08 11 2018, 17:01
Anahtarlık, maket araba :D