PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2017 B8 Comfortline Yeni multimedya App connect



a.rıza
05 02 2018, 19:48
Herkese merhabalar, arkadaşlar aralık ayında sıfır passat comfortline satın aldım ancak malumunuz bu güncel araçlarda 8 inch lik güncel multimedya ekranı mevcut yani cihaz highline da standart gelen ile aynı ancak yazılımsal olarak highline da açık olan App connect özelliği Comfortline araçlarda mevcut değil. Merak ettiğim şey bu özelliği yetkili servisten ücreti mukabilinde açtırmak mümkünmüdür? Mümkünse bu uygulamayı yetkili servisten yaptıranınız varmı?

Arguss
05 02 2018, 19:59
Hiçbir şekilde oynama crack olmuyor cihaz da, şimdilik pek iş gören bir cihaz değil görüntüsü dışında

a.rıza
05 02 2018, 20:15
zaten sağda solda yaptırmayı düşünmüyorum o yüzden belirttim yetkili servis appconnect özelliğini ücret karşılığı açıyormu diye, mantıken cihaz aynı olduğuna göre yazılımsal olarak halledilebiliyor olması gerek diye düşünüyorum.

Arguss
05 02 2018, 20:19
Hiçbir şekilde oynama derken cihazda oynama olmuyor demek istedim bu arada :)

Closed
05 02 2018, 20:40
zaten sağda solda yaptırmayı düşünmüyorum o yüzden belirttim yetkili servis appconnect özelliğini ücret karşılığı açıyormu diye, mantıken cihaz aynı olduğuna göre yazılımsal olarak halledilebiliyor olması gerek diye düşünüyorum.
Evet açıyor. Benim aracım da comfortline ve standart donanımda dediğiniz gibi kapalı fakat ek opsiyon olarak açıktı aldığımda.

pulpa
07 02 2018, 17:48
bildiğim kadarıyla opsiyonla app connect alınan araçlardaki ana ünitenin kodu farklı yani standart comfortlinedeki cihaz deil başka kodlu bir cihazla geliyor araç..

a.rıza
08 02 2018, 04:13
Sanırım en net bilgiyi servisten alacağım.

tunaisgoren
08 02 2018, 14:28
Media menüsünde appconnect sekmesi yoksa cihazınız uyumsuzdur , parasini versenizde açtıramazsınız

Arguss
08 02 2018, 15:12
Soru soruluyor net bilgi veriyoruz, itimat etmiyorsunuz, enteresan.

Aracı alırken opsiyon olarak highline daki cihazı, comf. donanımlı aracınıza ekletmediyseniz, aracınızla gelen standart cihazda (şu an için) car play kullanamaz ya da açtıramazsınız... Cihazın sağ en üst deki tuşu " SETUP" tuşu ise açtıramazsınız. Bu kadar detaylı bilgiyi serviste de söylemezler haberiniz olsun.

Closed
09 02 2018, 10:38
Soru soruluyor net bilgi veriyoruz, itimat etmiyorsunuz, enteresan.

Aracı alırken opsiyon olarak highline daki cihazı, comf. donanımlı aracınıza ekletmediyseniz, aracınızla gelen standart cihazda (şu an için) car play kullanamaz ya da açtıramazsınız... Cihazın sağ en üst deki tuşu " SETUP" tuşu ise açtıramazsınız. Bu kadar detaylı bilgiyi serviste de söylemezler haberiniz olsun.

Comfortline ile highline daki cihaz görünümü aynı dışarıdan bakınca, Trendline ile farklı. Diğer comforline araçlarda da bakmıştım alacağım zaman. Soran kişiye destek amaçlı birşeyler yazmamız güzel birşey fakat serviste neden daha detaylı bilgi vermiyecekler onu tam anlamadım:sor1

Arguss
09 02 2018, 10:41
Comfortline ile highline daki cihaz görünümü aynı dışarıdan bakınca, Trendline ile farklı. Diğer comforline araçlarda da bakmıştım alacağım zaman. Soran kişiye destek amaçlı birşeyler yazmamız güzel birşey fakat serviste neden daha detaylı bilgi vermiyecekler onu tam anlamadım:sor1

Bilmediklerinden efendim, bilmediklerinden..

Cihazın görüntü olarak aynı olmasının bir önemi yok, hepsi birbirine benziyor, bizde baya kafa patlattık bu işe, olmuyor.. highline da gelen cihazlarda app tuşu var sizde onun yerine setup tuşu var. İleride bir crack gelir, illaki biri çözer bu işi ama şu anda yapılamıyor

tunaisgoren
09 02 2018, 12:32
Ayrıca appconnect destegi olmayan media ünitesine geri görüş kamerasida olmuyor diye biliyorum

Arguss
09 02 2018, 12:47
Ayrıca appconnect destegi olmayan media ünitesine geri görüş kamerasida olmuyor diye biliyorum

Aynen öyle

passatonr
09 02 2018, 17:05
Sanırım satmanın zamanı gelmiş abi. Sat onu da al artık bi RS6. :cool:


Bilmediklerinden efendim, bilmediklerinden..

Cihazın görüntü olarak aynı olmasının bir önemi yok, hepsi birbirine benziyor, bizde baya kafa patlattık bu işe, olmuyor.. highline da gelen cihazlarda app tuşu var sizde onun yerine setup tuşu var. İleride bir crack gelir, illaki biri çözer bu işi ama şu anda yapılamıyor