PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : discovery pro passat androıd vs mirrorlink bağlntı



stalkergs
27 10 2017, 21:59
Arkdaşlar aracımda discovery pro mevcut. Bundan önce apple kullandığım için car play ile çok güzel, uyumlu çalışıyordu fakat android e geçiş yapmayı düşündüğüm için bir tanıdığımın note 5 i ile deneme yaptım ve bağlanamadık bir türlü. Androıd ve mırrorlınk açamadık bağlantı kesiliyor sürekli. internetten birşey bulamadım. Tecrübe edinen varsa bana yardımcı olabilirmi? telefon alımını buna göre yapıcam benim için önemli.

Tripanazomi
28 10 2017, 02:46
merhaba , carplay kullanıcısıyım ama bildiklerimi yazayım belki yardımı olur

mutlaka orjinal kablo ile deneyin ( yan sanayi kabloları passat tanımıyor ve sadece şarj ediyor, lisanslı kabloyu da tanıyor.)

Birde telefonlarda konuyla ilgili kısımın aktif edilmesi gerek bildiğim kadarıyla bunu nerden yaparsınız bilemiyorum sanırım telefona göre değişir . Duyduğum kadarıyla açılan menü de telefonun ne kadar carplay yada android auto yu desteklediği ile ilgili .


not: Apple music 10 TL/ ay gerçekten iyi fiyat , spoti sanırım 14 TL/ay ama apple music den daha iyi 320 kbps, Diğer yandan apple music deki arşiv kimsede yok
Tidal Hifi desktopda MQA veriyor henüz mobile gelmedi , sanırım Hifi olanı 16 bit FLAC mobilden dinleniyor ve TR de 20 TL/ay ( USA da 20 USD/ay ) offline da desteklediğinden uzun yolda anlamlı olabilir.

stalkergs
28 10 2017, 10:10
sağol hocam birde öyle deneyelim. ben spotify dan dinliyorum, başka yollar ile dinlediğim zaman cızırtı alıyorum hoşuma gitmiyor. carplay çok iyi çalışıyor.