PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RCD300 USB/AUX Bağlama



mahirulker
14 07 2017, 11:00
Merhaba arkadaşlar,

2007 Model Passat'ım var. Üstünde rcd300 teyp var. aliexpresste bir ürün buldum. usb ve aux girişini aşağıdaki aparat ile extra bi işlem yapmadan kullanabilir miyim? Araca çok masraf yapmayı düşünmüyorum. tek istediğim araçtaki görüntü bozulmadan usb ve aux ile bağlantı sağlamak. Eğer rcd300 ile bunları başaramazsam bir üst modeli olan rcd310 ile bunu yapabilir miyim ?

Ayrıca aux usb girisi için hem torpido da hemde kol dayama bölümünde yer var. ben kol dayama bölümün içindeki yeri kullanmak istiyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/Overseas-stock-Car-Style-Audio-Vedio-USB-AUX-Cable-Switches-Plug-for-VW-Passat-B6-B7/32722958140.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.dnFiP4

Azemylmz
14 07 2017, 12:42
Aynı durum bende de var acil bilen varsa cevap verebilir mi ?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anlergl
14 07 2017, 13:52
ben bir süre uğraştım benzeri cihazlarla yapmak için fakat rcd300 ü kodlayamadım, yani iki kere CD butonuna tıklayınca aux'a geçiş yapamıyordum. kutu şeklinde olan, cd changer gibi görmesini sağlayan aparatlardan aldım, o da keyif vermedi.

2 yıldır bunu kullanıyorum, çok memnunum:

https://www.aliexpress.com/item/VW-Volkswagen-RCN210-Golf-5-6-Jetta-Mk5-MK6-Passat-B6-Radio-CD-MP3-Bluetooth-Player/32628988239.html?spm=2114.search0104.3.10.BaHhKn&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10152_10 065_10151_10068_10172_10084_10083_10119_10080_1008 2_10081_10110_10137_10111_10060_10112_10113_10155_ 10114_10154_438_10056_10055_10054_10182_10059_1000 31_10099_10078_10079_10103_10073_10102_10120_10189 _10052_10053_10142_10107_10050_10051-10119,searchweb201603_16,ppcSwitch_4&btsid=b0d5bef4-74a4-4097-a91b-a4409048f29c&algo_expid=585ec5d5-191f-4e50-af6f-555cdf7d48b9-1&algo_pvid=585ec5d5-191f-4e50-af6f-555cdf7d48b9

mahirulker
14 07 2017, 15:42
Teyp almöak zorunda kalırsam rcd 510 alırım fkat yinede usb ve aux için extra apart gerekiyor anladığım kadarıyla. bu arada bir şey dikkatimi çekti. bazı modellerde arka çakmak gözü yerine priz var. bendeki çakmak girişli. bunu priz ile değiştirmek mümkün mü acaba

drcell61
27 07 2017, 15:04
Merhaba. Bu ürünü aracınıza taktığınızda direksiyon üzerinden kanal değiştirme ses vs kullanabiliyor musunuz?