PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : passat b8 çözülemeyen dokunmatik ekran sorunu



ibrahimk
05 05 2017, 22:47
merhabalar herkese benim aracım 2015 mayıs çıkışlı ikinciel aldım 9. ayda ara ara 5000 km de bir falan çalıştırmada sıkıntı yaşıyordum kızdırma ışığı yanıyordu çalışır çalışmaz devir düşüyor stop ediyor ve hata start stop diyordu bunun için defalarca farklı servislere gittiğim halde 4 5 ay sorunu bulamadılar video falan gösterdim ama servistekiler hiçbir çözüm bulamadı daha sonra bende yol yardımı arayıp sorun olduğu yere çağırdım servisi bu şekilde 2 3 sefer yazılım yüklediler çözülmedi 2 sefer gösterge ekranı değişti ancak çözüldü sorun yada artık bana denk gelmiyor.

bu sorunlara paralel olarak dokunmatik ekranda radio ekranı ara ara bu da aynı şekilde bazen golf içeriği görüyordum bazen dokunmatik basmıyor bazen kafasına göre basıyor bu sorun içinde 2 3 sefer güncelleme yaptılar yazılım attılar falan arkasından içerdeki modül değişti ama hala bu sorunum çözülmedi ve en son görüşmemde benim aracıma özel yazılım yazıcaklarmış almanyada sorun bu şekilde çözülcekmiş ama benim bu konuda kesinlikle itimatım kalmadı tüketici hakem heyetine de gidicem bu yaşadığım sorun için başka bir tavsiyesi olan var mı acaba.

Alper134
05 05 2017, 23:32
2015 yılının Ekim ayında sıfır km almış olduğum (yani bundan tam 19 AY önce) B8 passatımda da Dokunmatik ekranda problem vardı. Kafasına göre gidiyor,gelmiyor,ses var görüntü yok vb. 2 defa güncelleme yapmışlardı yinede düzelmemişti. Aracın genelinde yaşadığım sorunlar itibariyle ve servisin bu sorunlara çözüm bulamamasıyla araca en fazla 5 ay daha katlanıp satmıştım. Sattıktan sonra sürekli gördüm forumlarda aynı sorun devam ediyor.. Vw sürekli yine güncelleme bekliyor.. Demek hala düzeltememişler. 19 AY geçmiş koskoca 19 ay.. 19 Ay yattımı bu mühendisler.. Bu markaya hiç bir itimadım kalmadı artık.

Gel gelelim kış aylarını güzel geçirmek,dağa,taşa offroad a çıkma maksatlı 2017 OCAK ayında almış olduğum 3.0 TDi V6 Vw Amarok aracımda da arka Park sensörü ve Silecek fasılası bozuktu. TAM 3 ay boyunca GÜNCELLEME bekledik.. Doğuş otoya her uğradığımda sordum.. Her uğradığımda aynı cevap ''GÜNCELLEME BEKLİYORUZ EFENDİM'' Yersen.. Bende sürekli aynı cevabı veriyordum ''DAHA ÇOOK BEKLERSİNİZ..'' Artık durumun farkındayız nede olsa :) :)

Neyse en sonunda henüz 6 bin km deki Amarokta , Passatta olduğu gibi GACIR GUCUR sesler boy göstermeye başlayınca AHA dedim.. İşte bura kilit noktası iyi dinleyin... Ben araçtaki bu tarz seslerden nefret ederim. Camlar kapalıyken dahi duyulan arka makaslardaki GACIR GUCUR at arabası gibi öten seslerden bahsediyorum.. Aynısı B8 passatın ön amortisörlerinde de vardı.. Aynı günün akşamı aracımı ilana koydum, Aracımın park sensörleri bozuk olduğundan aracımı satmadan 1 gün önce geri manevra yaparken bir araca da çarptım. Neyse bir şekilde alıcı kabul etti bu şekilde almayı ve sattım.

Bir daha vw mi ? ASLA..

ilkem_51
06 05 2017, 12:25
Benim aracımda da çalıştırma sorunu vardı. Debriyaj sensörü değişti hiçbir sıkıntım kalmadı şükür..

alnescafe
06 05 2017, 19:01
MERHABALAR.......Bu sizin galiba

25437

ibrahimk
07 05 2017, 12:39
Evet şikayet var a da yazdım tüketici hakem heyetine de gitmeyi düşünüyorum ama canımı sıkan asıl şeyde böyle uğraşmak


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben-bugra
07 05 2017, 23:27
Benim aracımda da çalıştırma sorunu vardı. Debriyaj sensörü değişti hiçbir sıkıntım kalmadı şükür..aynen benim de geçen hafta debriyaj konum sensörü değişti sorun bitti. 2016 model aracım. almanyadan fabrika bu sensörü kronik arıza olarak kabul edip hata kodu numarası vermiş. bu şikayetle giden araçların sensörlerini bu hata koduna göre iyileştirilmiş sensörle değiştiriyorlar herkesin bilgisine