PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B8 Hayalet Ekran (AID) versiyon



Maverick_77
27 04 2017, 09:02
Arkadaşlar,

B8 Highline aracıma discovery pro taktırmak istiyorum. bir satıcı ile görüştüm. Discovery Pro montajı sonrasında hayalet göstergemde haritanın çıkmasının hayalet göstergenin versiyonuna bağlı olduğunu söyledi.

bu versiyonu biz görebiliyor muyuz?

bilginiz var mıdır?

ibrahimcn
27 04 2017, 10:41
Evet tüm aid ekranlar discover prodaki haritayı ekrana yansımaz ,vag kablonuz varsa 17 instruments girip versiyon ve kodlarını görebilirsiniz

Maverick_77
27 04 2017, 13:37
Maalesef vag kablom yok üstad. Bursada bu işi yapan var mı bilmiyorum.
Discovery Pro satıcısı şasi no ile de bakacağını söyledi. Haber bekliyorum.

Discovery Pro nun montajı kolay mıdır bu arada?
VW elektriğinden anlayan birisi yapabilir mi? Vag.com ile işi olacak mı montaj sonrasında

ibrahimcn
27 04 2017, 14:23
Tabiki şase no ile etkadan araçtaki donanımlara parça numarasına bakılır , montaj kısmı basit sök tak önemli olan ürün cracklimi ?

Maverick_77
27 04 2017, 14:35
ürünün crackli olması şart mıdır? nasıl bir avantaj sağlıyor (giderken tv izleme vs herhalde)
satıcı tüm özelliklerinin güncel olduğunu söylüyor. Crack konusunu konuşmadık hiç.

ürün : https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-oem-volkswagen-discovery-pro-dvd-multimedya-passat-b8-golf-mk7-416491311/detay/

ibrahimcn
27 04 2017, 15:41
Component Protection Bileşen koruma var ve çoğu parça bu sistemle çalışmakta ya ürün crackli olacak yani tabiri caizse piooner teyp gibi her araca takılacak şekilde ve tüm özellikleri aktif diğer şekilde odis ile online araca tanıtılacak aracın şasesine işlenecek ama navigasyon vs kullanılamaz mqb platformunda artık kod değil Component Protection ile koruma altında

alfonso79
27 04 2017, 19:48
Önemli olan aletin ilk çalıştırıldığında kod isteyecektir 4 haneli o kod satıcıda var ise çalıntı değildir, yoksa büyük ihtimal çalıntıdır. Kodu yok ise ve çalıntımı diye kontrol ettirmek için servise kontrol ettirmek için parça nosunu verirde kontrol ettireyim derseniz ve çalıntı çıkarsa direk polise haber veriyorlar.
Dikkattli olun bende taktırmak istiyorum ama bu olaylardan dolayı tereddüt ediyorum doğrusu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahimcn
27 04 2017, 20:12
Önemli olan aletin ilk çalıştırıldığında kod isteyecektir 4 haneli o kod satıcıda var ise çalıntı değildir, yoksa büyük ihtimal çalıntıdır. Kodu yok ise ve çalıntımı diye kontrol ettirmek için servise kontrol ettirmek için parça nosunu verirde kontrol ettireyim derseniz ve çalıntı çıkarsa direk polise haber veriyorlar.
Dikkattli olun bende taktırmak istiyorum ama bu olaylardan dolayı tereddüt ediyorum doğrusu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Discover proda kod yok

alfonso79
27 04 2017, 20:16
Walla hocam ben yetkili servise sordum kendilerinin verdiği yanıt aynen yukarıda yazdığım gibiydi.
Bayi sahibi arkadaş sen al biz takalım dedi ama çalıntı olmasın lütfen demişlerdi. Onların söylediklerini sizlerle paylaştım sadece.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahimcn
27 04 2017, 20:20
Walla hocam ben yetkili servise sordum kendilerinin verdiği yanıt aynen yukarıda yazdığım gibiydi.
Bayi sahibi arkadaş sen al biz takalım dedi ama çalıntı olmasın lütfen demişlerdi. Onların söylediklerini sizlerle paylaştım sadece.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlış bilgilendirmiş
Yani mqb platform öncesi araçlarda rcd ve rns serisi cihazlar güvenlik amaçlı 4 haneli kod ile korunmaktaydı bu mqb ile kalktı bir araçtan diğer araca takıldığında kod değil ekranda
Component Protection bileşen koruma yazısı çıkar ve sesi keser

alfonso79
27 04 2017, 20:24
Araca tanıtmakmı gerekiyor?
Benim araçdada hayalet ekran var pro takıldığında navigasyon yansıtmayacağını değişmesi gerektiğini söylediler bununla işgili gelişme varmıdır ? Göstergemi değiştirmek istemiyorum cünkü


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahimcn
27 04 2017, 20:34
Araca tanıtmakmı gerekiyor?
Benim araçdada hayalet ekran var pro takıldığında navigasyon yansıtmayacağını değişmesi gerektiğini söylediler bununla işgili gelişme varmıdır ? Göstergemi değiştirmek istemiyorum cünkü


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte burada cracklenmiş konusu devreye giriyor ne olduğu belli olmayan cihazlar var genelde polonyada bu cihaza işlem yaptırıp birada satılıyor cracklenmemiş cihazlardada online olarak odis ile tanıtılması gerekiyor cihaz aracın şasesine yazılıyor seri no ile yani vw nin sistemine düşüyor eğer aid ekranınız desteklemiyorsa malesef değiştirmekten başka şans yok yada harita bölümünü kullanmayacaksınız

Maverick_77
27 04 2017, 21:24
Önemli olan aletin ilk çalıştırıldığında kod isteyecektir 4 haneli o kod satıcıda var ise çalıntı değildir, yoksa büyük ihtimal çalıntıdır. Kodu yok ise ve çalıntımı diye kontrol ettirmek için servise kontrol ettirmek için parça nosunu verirde kontrol ettireyim derseniz ve çalıntı çıkarsa direk polise haber veriyorlar.
Dikkattli olun bende taktırmak istiyorum ama bu olaylardan dolayı tereddüt ediyorum doğrusu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Satıcı kod istemediğini söyledi. Eski cihazlarda böyle birşey olduğunu hatırlıyorum ben de üstad.

Maverick_77
27 04 2017, 21:32
Component Protection Bileşen koruma var ve çoğu parça bu sistemle çalışmakta ya ürün crackli olacak yani tabiri caizse piooner teyp gibi her araca takılacak şekilde ve tüm özellikleri aktif diğer şekilde odis ile online araca tanıtılacak aracın şasesine işlenecek ama navigasyon vs kullanılamaz mqb platformunda artık kod değil Component Protection ile koruma altında

Hocam
bilgiler için teşekkürler.

ibrahimcn
27 04 2017, 21:35
Hocam
bilgiler için teşekkürler.

Rica ederim

alfonso79
27 04 2017, 21:51
İşte burada cracklenmiş konusu devreye giriyor ne olduğu belli olmayan cihazlar var genelde polonyada bu cihaza işlem yaptırıp birada satılıyor cracklenmemiş cihazlardada online olarak odis ile tanıtılması gerekiyor cihaz aracın şasesine yazılıyor seri no ile yani vw nin sistemine düşüyor eğer aid ekranınız desteklemiyorsa malesef değiştirmekten başka şans yok yada harita bölümünü kullanmayacaksınız

Harita bölümünü sadece pro üzerinden kullanırsınız dediler ama proğram atıp göstergeye ilerki zamanlarda olabilir demişti ankarada yapan bi arkadaş.



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahimcn
27 04 2017, 22:03
Harita bölümünü sadece pro üzerinden kullanırsınız dediler ama proğram atıp göstergeye ilerki zamanlarda olabilir demişti ankarada yapan bi arkadaş.



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende aid üzerinden kullanamazsınız dedim navigasyon aktif ise zaten proda kullanabilirsiniz
Program atılıp ileride kullanabilirsiniz diyen kişi şu an yapsın o halde sanmıyorum ...

alfonso79
27 04 2017, 22:09
Bende aid üzerinden kullanamazsınız dedim navigasyon aktif ise zaten proda kullanabilirsiniz
Program atılıp ileride kullanabilirsiniz diyen kişi şu an yapsın o halde sanmıyorum ...

Oda varsayım üzerine konuştu zaten [emoji1]
Kendinin bişiy yaptığı yok, biri yaparsa oda yapacak işte. Polonyalılar yapar bizde yapıyoruz derler millete itelerler [emoji3]
Sizin aracınızda varmıdır pro ?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maverick_77
09 05 2017, 08:45
Satıcı ile görüştüm aracım 28 haziran 2016 üretimli olduğu için navigasyon AID ekranda desteklenmiyormuş. 1 haziran 2016 öncesi üretimli AID ekranlarda sonradan takılan discovery pro göstergede de destekleniyormuş.

Bu şartlar altında beni tamamen memnun etmeyeceği için discovery pro dan vazgeçtim.

App connect güncellemesi yaptıracağım maliyeti 600 TL civarı olacaktır. Usb portumun da değişmesi gerekecekmiş.

utk
09 05 2017, 20:04
Satıcı ile görüştüm aracım 28 haziran 2016 üretimli olduğu için navigasyon AID ekranda desteklenmiyormuş. 1 haziran 2016 öncesi üretimli AID ekranlarda sonradan takılan discovery pro göstergede de destekleniyormuş.

Bu şartlar altında beni tamamen memnun etmeyeceği için discovery pro dan vazgeçtim.

App connect güncellemesi yaptıracağım maliyeti 600 TL civarı olacaktır. Usb portumun da değişmesi gerekecekmiş.

Ankarada mı yaptırcaksınız? Servis de mi dışarı da mı yaptırcaksınız?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maverick_77
10 05 2017, 15:11
App connect uygulamasını soruyorsanız. İstanbulda Ender Elektronikte yaptıracağım

utk
10 05 2017, 23:54
App connect uygulamasını soruyorsanız. İstanbulda Ender Elektronikte yaptıracağım

Evet appconnect i sormuştum . Teşekkürler


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ufuk810
06 06 2017, 21:20
App connect ile bağlıyken iphonedaki haritayı discover pro dan görüyorum bu sırada aid den aracın orjinal navigasyon haritasını göremiyorum.app connect harita kullanıyorken navigasyon ekranı kapatılmıştır diye uyarı veriyor ekranda.bunu yazılımla çözen varmı ?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi