PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B8 Katlanır Ayna Aç/Kapat Ses yapıyor



free
25 04 2017, 16:03
Merhaba Arkadaşlar
b8 highline donanım aracın sol katlanır aynası açılırken önce gıcırtı yapıyor daha sonra açılma işlemi bitmesine rağmen 2 saniye kadar açılıyormuş gibi motor sesi gelmeye devam ediyor. bu arada sağ ayna ile senkron sorunu oluşuyor. sol ayna açılıp kapatma anında zorlandığını fark ediyorum. bunun için nasıl bir uygulama yapmalıyım? yağlama yapmamın faydası olur mu? veya silikon sprey mi kullansam bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

perkins78
25 04 2017, 16:05
garanti bitmediyse bence hiç uğraşmadan servise gitmek lazım.

Sessizlik
25 04 2017, 16:29
Katlanır ayna sistemini eski highline jetta aracımda uzun zaman kullandım.Yanlız sizin bahsettiğiniz senkron sorunu hiç yaşamadım.

Yani aynı anda kapanıp aynı zamanda açılıyordu.İçeride yer alan motor sisteminin içinde yer alan çark sisteminde bi sorun varmış gibi geliyor.
Yada ilk montaj anında montaj hatası.Garanti var ise servise gitmenizde fayda var.Kullanıcı hatası diyecek halleri yok.

Geçmiş olsun.

hebeheee
25 04 2017, 23:25
bende de benzer bi sorun bi sorun var bazen sol ayna açılmıyor biraz elle zorladığımda açılıyor aynı sorunu yaşayn varsa yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım

emocicili
26 04 2017, 11:11
Bendede aynı sorun vardı motorunda sıkıntı yokmuş gövdedeymiş sıkıntı garantiden yaptılar.
bende de benzer bi sorun bi sorun var bazen sol ayna açılmıyor biraz elle zorladığımda açılıyor aynı sorunu yaşayn varsa yardımcı olabilir mi ne yapmalıyım

free
27 04 2017, 14:16
2 gün önce bugün için servisten randevu almıştım. gittim ayna motorunun çalışmasında herhangi bir sorun olmadığını söylediler. arızalı motorlarda aldıkları dişli sesi (katırtı gibi) ve vurma sesi bende yokmuş. sadece tozlanma ve zeminindeki kauçuk malzemenin sertleşmesinden kaynaklanabileceğini söylediler ve silikon sprey ile temizleyip teslim ettiler. inşallah sorun 1-2 saniyelik senkron sorunuyla kalır da can sıkıcı bir arıza çıkarmaz diye ümit ediyorum.