PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : amerıkan park



isakorkmaz
26 02 2017, 00:43
oncelıkle herkese hayırlı geceler foruma yenı uye olabıldım 4 ay once wag comla amerıkan park actırdım su ana kadar hıc sorun yokdu bugun farkettıgımde saga sınyal verdıgımde on farlarda 4 lu yanıyor sebebı nedır ? yapan arkadası aradım kodlamayla alakası olmadıgını soluyor?

ayhanturkey
12 03 2017, 10:12
oncelıkle herkese hayırlı geceler foruma yenı uye olabıldım 4 ay once wag comla amerıkan park actırdım su ana kadar hıc sorun yokdu bugun farkettıgımde saga sınyal verdıgımde on farlarda 4 lu yanıyor sebebı nedır ? yapan arkadası aradım kodlamayla alakası olmadıgını soluyor?

Yani sag sinyal verdiginden sol sinyaldemi yaniyor.

NeXuS
12 03 2017, 20:30
sanırım kodlama yapan arkadaş yanlışlıkla farları sinyal olarak kodlamış. yine vag kablolu biri varsa etrafınızda düzeltebilir. araç kendi kendine sinyal verince farları yakmaz. bilinçli bir kodlayan ile düzeltilir.

HARPAGON
13 03 2017, 00:23
Bilen bilmeyen herkes kodlama yapmaya baslayinca sonuc boyle oluyor. Hatirliyorumda jetta forumda bazi uyelerimiz bcm'yi bile yakmisti kurcalarken...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lagrange Pasha
13 03 2017, 02:20
ABD'de 4 seneye yakin soforluk yaparken ABD pazarinda satilan araclarda bana itici gelen bir ozellikti bu sinyal lambalarinin park farlarina / gunduz farlarina ilaveten surekli yaniyor olmasi. Honda Civic aracimda bile vardi bu sinir bozucu ozellik.

Zevk meselesidir, renk meselesidir, fazla polemige gelmez. Kabul ediyorum. Ancak arkadasim binek araba kullaniyoruz biz Passatlarimiza bindigimizde. Sehirlerarasi nakliye, ihracat, ithalat, insaat, turizm ve dis ticaret isi yapan anonim sirketin DAF marka TIR'lari degil ki bu. Binek araba.

Zaten sinyal yakma huyu az gelismis soforlerin harikalar diyarinda yasiyoruz. Makas yaparken sinyal verecegine altindaki aracin hoporlorlerini ac-kapa yaparak otobanda cirit atan Apaci Michael Schumacherlerin sehri burasi (bilhassa Istanbul - Ankara - Izmit icin konusuyorum).

Passat'in sinyalleri Amerikan park farlari gibi yanacak da ne olacak? Sinyal gormeye alismamis millet sizin saga veya sola sinyal verdiginizi sanacak ve ona gore manevra yapacak. Birakin otomobilin seri uretimini icat edenlerin memleketindeki gibi park yaptirmayi, otomobili, benzin ve dizel motorunu icat edenlerin ulkesindeki seri uretimde nasil kodlanmis ise Passatiniz, aynen oyle kalsin. Orijinal, hakiki ve aslina sadik.
...

Ben, aracin elektrik aksamina dokunmamak icin arac ici kamerayi dahi torpido gozundeki guc unitesi (aku / power bank) ile sarj etmeyi tercih eden biriyim. Yoksa VAG kodlama meraklilarina karsi bir antipatim yok. Sadece bazi kodlamalarin son derece gereksiz oldugu konusuna dikkat cekmek istedim.

Passatlarimizin kiymetini bildigimiz nice kazasiz, belasiz kilometrelere.
-- LP