PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çorludan Selamlar..



togah
30 10 2016, 21:20
selamlar çorludan

1.4 tsi comf. dsg 2012 araç aldım 1 hafta oldu, öncesinde volvo ve opel kullandım çoğu zaman ilk defa vw araç aldım, şuana kadar kadar keyifli bir araç

bir kaç tane soracaklarım var.

1- rcd510 güzel ama bluetooth film navi vs. gibi birşey yok alternatif olarak android li cihaz alsak makbul olanı nedir. tavsiyeniz?
2- aracımın içi bej rengi paspas lazım 3d paspaslar nasıl başarılımı? ne tavsiye edersiniz.
3- üzerindeki lastikler sıfır ayarında cooper marka varmı duyan yada bileniniz ne dersiniz?

şimdiden teşekkürler

Lagrange Pasha
30 10 2016, 21:37
Hosegldiniz foruma. Çorlu'da 1970'li yillarda çocuklugum, 1980'li yillarda ilk gençligim geçti her yaz ve ki$ tatilinde. Eski Çorlu'yu iyi bilirdim. Yeni Çorlu bana yabanci. Tekirdag'dan daha büyük bir yer oldu haliyle.

Yeni araciniz hayirli olsun, Hamza Bey Kardesim. Allah kazadan beladan, terorden, fitneden, ahlaksizlardan korusun, kem gozlerden ve nazardan muhafaza etsin.
Siyah rengi Passat'a yakistirdigim yegâne kasadir B7. Cok guzel duruyor. Gule gule kullanin.

Nisan-Mayis veya Haziran döneminde düzenlemek istedigim PASSATTURKIYE.COM TRAKYA ALL STARS BULUSMASI'na siz de gelebilirsiniz in$allah. $imdilik ne yer belli, ne de kesin tarih. Gün ola, harman ola. Istranca Daglari da olabilir bulu$ma yeri, $arköy sahilleri de... Veya Kastro civari da. Bakalim o günleri görebilecek miyiz.
...

1. soru: bilgim yok.
2. soru: S Dizayn (Bursa, Osmangazi) firmasinin yan sanayi urunlerinden forumda$larimiz genelde memnun kaliyor. Ben de oradan bir ara B8 sedan kasa için kromaj gorunumlu plastik yapistirmali bagaj çitasi almayi dusunmekteyim. Ama belki orijinali gelir VW servisleri yedek parça kismina diye, halen bekliyorum.

3. soru: COOPER marka lastikleri duymu$lugum var. Hiçbir testte varlik gosterebildiklerini hatirlamiyorum. Bence bilindik marka yaz ve ki$ lastiklerinden $a$mamak en dogrusu, bilhassa Çorlu gibi ki$in çok kar alan karasal iklimin hüküm sürdügü bölgelerde.

Lastiklerinizi degistirmek isterseniz, ADAC (Almanya), TCS (Isvicre), ÖAMTC (Avusturya) gibi otomobil kluplerinin + Auto Bild (Almanya) ve Auto Express (Birlesik Krallik) gibi dergilerin yaptiklari LASTIK TESTLERINI ara$tirabilirsiniz.

Lastik degistirme konusunda ADAC her zaman 4 mm di$ derinligi, 4 yil, 40.000 km, hangisi önce gelirse kuralini takip etmeyi önerir.

Çorlu'ya ve Orion'a selamlar. ;)
-- LP

Graphicer
30 10 2016, 21:53
Hamza bey,
aracınız gerçekten resimlerde çok güzel çıkmış tekrardan hayırlı olsun

Donanım olarak ek bir özellik var mı ?

Maşallah :)

togah
30 10 2016, 23:15
Deniz Bey; teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, ben 80 doğumluyum sizin kadar eski değilim çorluda ama doğma büyüme çorludayım, nazik cevaplarınız için teşekkür ederim. buluşmalara ve toplantılara katılmak isterim trakya olsun :)

lastikten memnunum fantezi olsun diye değiştirmek istemiyorum marka çok dandik gibi gelio ismi :)

double için navimex zenec vs. bi sürü marka var hangisi iyidir bakıyorum bulamadım daha.

Ali bey teşekkür ederim, ek olarak birşey varmı bilmiyorum comf. standart gibi :)