PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PASSAT highline comfortline farkı



ates131197
02 06 2016, 10:38
Arkadaşlar ben 2013 PASSAT comfortline sahibiyim,b8 alacağım inşallah bu ay.Merwk ettiğim highline de olan led farlar gerçekten comfortline da olan farlara göre gece daha iyi görüş veriyor mu,yol daha aydınlık mı oluyor,benim için görüntü dış görünüş önemli değil,yani gece yolculuğunda bu farlar avantaj sağlar mı,olmuşken bu sefer highline olsun diyorum ama fiyatlar artınca fark daha da artmış,tabiki aradaki fark sadece farlar değil ama merak ettiyim sadece far kısmı,kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler

hustlin
02 06 2016, 10:54
Oyle aman aman cok elzem farklar yok.comfortline gayet yeterli.tabi led olmamasi buyuk ayip.

anlergl
02 06 2016, 14:02
led gündüz farından öte mercek olmaması kafa karıştırıcı biraz. Tamam comfortline'a led farı vermiyorsun fakat mercek kullanmamak nedir ben anlayamıyorum.

h.arslan
02 06 2016, 14:05
benim arabam comforline ve led far var ben memunum ve görsel olarak çok fark ediyor arabada

passatsever
02 06 2016, 14:13
Daha önce 2013 Comfortline kullanmış, şimdi de high ledli araç kullanan biri olarak yorumlayayım.

Öncelikle görüntü. araç gerçekten o led ince çizgisi ve merceklerin yanındaki çizgilerle halojen farlı passatlara karşı asıl Passat benim diyor. Dönen bir daha dönüp bakıyor.

Sellektör yapınca öndeki araca büyük projektörlerden tutuyor gibi oluyorsunuz. hemen sağa çekiliyorlar. BMW farları kadar hızlı olmasa da sellektörü idare edebilecek hızda.

Gelelim görüşe. sarı lambalardan beyaz ledlere geçince araç lüks, premium havası veriyor. Ancak sadece şehir içinde! Uzun yola çıktığınız zaman kısaların çok VASAT olduğunu anlıyorsunuz. 2013 halojen farlı passatım daha iyi aydınlatıyordu kısalarla. 100 KM üstü birazcık yukarı kalkıyor ama azıcık! Önünüzü göremiyorsunuz ve sürekli uzun kısa yapıyorsunuz. Uzun farlar ise kısaların zıttı. çok iyi aydınlatıyor, direksiyonun açısına göre mercekler falan hareket ediyor. Kısada da ediyorlar ama bir işe yaramıyor.

Kısacası görüntüye çokta önem vermiyorsanız comfortline size yeter de artar. Ama şuda bir gerçek. Ledli passatla ledsiz passat arasında lüks görünme arasında çok fark var. Yani ben tüm eksilerine rağmen yine alacak olsam. Yine alırdım High Led farları. Sonuçta 100.000 TL üstü para veriyoruz bu araçlara, 3-4 bin TL lik araçlardan bir farkı olsun. Onlarla aynı teknolojiyi kullanmak beni enayi gibi hissettirir.

Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç :)

brb89
02 06 2016, 14:37
Led far kullanan arkadaslarim buyuk kismi ayni sikayetten yakiniyor kisa farlar cok alcak kaliyor aydinlatmiyor e uzunlarida yolda acamiyorsunuz surekli olarak ayrica sellektor hizida oldukca yavas oldugu soyleniyor
Suna belirtiyim tabiki cok hos duruyor ama farlar en onemli araclardan birisi o yuzden onunu goremedikten sonra yemisim led fari

ebpalamutoglu
02 06 2016, 16:22
bütçeniz yetiyosa kesinlikle highline bi araç alın daha çok severek binersiniz

lordmarduk
02 06 2016, 17:50
ben highline araç kullanıyorum mercekli bi xenon farların inanılmaz derecede comfortline farlarına göre aydınlatma farkı var.

Hele ki uzunları yakarsanız karşıdaki insandan küfür yememeniz imkansız.

highline aracın bir çok artısı var. İçinde sizi daha iyi hissettirecek bir çok güzelliği mevcut. Ama tek sorun far ise o kadar para fark ödemeyin. Bixenonlu farları comfortline aracınızada taktırabilirsiniz.