PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B6 kasa passat yol bilgisayari yardim



35PASSAT35
10 02 2016, 12:35
arkadaşlar merhaba,
2006 model 2,0 TDI DSG aracımda sağ alttaki küçük ekranda seyir halinde aracın km si yazarken şimdi nasıl olduysa aracın hızını hemde mph olarak gösteriyor. Acaba bunu eski haline nasıl alırım. Tekrar KM bilgisi yazsın istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi acaba

TearsofdewiL
12 02 2016, 20:44
evt bu sıkıntı benı aracımdada mevcut.takıpteyım konuyu

HASAN57
12 02 2016, 21:24
menü ayarlarından değiştirebiliyorsunuz, biraz ingilizce şart ama.

tuğrul
13 02 2016, 11:51
Sanırım km sıfırlayan düğmeye uzunca basılı tutunca oluyordu

idealiser
13 02 2016, 13:06
km sıfırlayan düğmeye devamlı basılı tutunca kendini yeniliyor, başa dönüyor hatırlıyorum bende...

invariant
13 02 2016, 13:48
km sıfırlama ve anahtar ( servis ) tuşlarına motor çalışır durur vaziyette ikisine aynı anda birkaç saniye basılı tutun.
hız gösteren kısım km ye dönecek.

idealiser
13 02 2016, 13:58
km sıfırlama ve anahtar ( servis ) tuşlarına motor çalışır durur vaziyette ikisine aynı anda birkaç saniye basılı tutun.
hız gösteren kısım km ye dönecek.

kesin bilgi gelmiş işte. demek ki seris tuşu ve km tuşu ikisi beraber basılıyor. sadece km hatırlıyordum öğrendiğim iyi oldu. eyvallah hocam...

TearsofdewiL
15 02 2016, 16:39
merhaba,

arac hareket halındeyke mph olarak gosterıyo aracın hızını.fakat durdugun yerde aracın sabıt km bılgısını gosterıyo.mfd ekranından ayarlarında km olarak secılı.bunu nasıl tam duzeltebılırız.

servıs tusu ve km sıfırlama tusuna basılı tuttugum zaman km gostergem mph olarak gosterıyo.

35PASSAT35
23 02 2016, 07:27
Motor çalışır halde iki tuşada birkaç saniye basılı tutarak sonunu giderdim. Artık km bilgimi seyir halinde görebiliyorum.
Aynı sorunu yaşayan/yaşayacak arkadaşlara yol gösterir umarım. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

ktipiyoz
28 02 2016, 21:24
Aslında sadece 0.0 tuşuna basmak yeterli oluyor . İki tuşa basmak değil. Bnm de başıma gelmişti... :)


Sent from my iPad using Tapatalk

mragetheottoman
12 04 2016, 22:03
Menü - MFA ayarları kısmında ikinci Hız seçeneğini deaktif ederseniz de sorun çözülür.