PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Composition Media - Discover Pro değişim yapacağım



chipnos
11 09 2015, 08:20
Merhaba arkadaşlar,
Yeni Aldığım (Daha plakası Bugün çıkacak) Comfortline aracımın üzerindeki Composition Media cihazını DISCOVER PRO ile değiştirmek istiyorum (Çok uğraşmama rağmen highline araç bulamadığım için) Discover Pro yaklaşık 4000 tl civarında, maaliyetimi düşürmek adına, İsteyen olursa daha hiç kullanılmamış olan cihazı verebilirim (trendline aracı olan arkadaşlar için bence bir fırsat)

Composition Media için düşündüğüm fiyat 1.500 TL

Ankaradayım, ilgilenen arkadaşlar varsa bana özel mesaj atsınlar detayları konuşalım...

ozcan...
21 09 2015, 10:48
size nasıl ulaşabilirim ?? özel mesaj nasıl atılır bimiyrum ((:

chipnos
28 09 2015, 11:50
özel mesajdan numaramı yolladım, mesaj kutunuzu kontrol edin lütfen...

26 ESES
28 09 2015, 17:47
merhaba arkadaşım senin satmak istediğin passattan cıkan Composition Media 2015 polo tdı dsg 4 aylık 40 yıl üretimi aracıma olurmu teyp çerçevesini deyiştirmeden vede torpidodaki okuyucuda vermeniz halinde....olursa cihazı almayi düsünürüm.
özel mesajdan numaramı yolladım, mesaj kutunuzu kontrol edin lütfen...

murti
29 09 2015, 08:49
ömer bey bende pro taktırmayı düşünüyorum fiyatı nerden aldınız garanti nedir

chipnos
29 09 2015, 10:09
26 ESES,
o konuda bilgim yok servise sorarsanız daha dogru bir bilgi alırsınız, ancak torpidodaki okuyucuyu veremem çünkü ben sadece ekran kısmını alacağım pro da...

chipnos
29 09 2015, 10:10
ömer bey bende pro taktırmayı düşünüyorum fiyatı nerden aldınız garanti nedir
internetten araştırdıım, daha çok net bilgi almadım öncelikle composition media ya alıcı bulmam lazım o olmassa düşünmüyorum değiştirmeyi zaten...

ersintartilaci
29 09 2015, 10:27
Cyclone VOLKSWAGEN XTER PASSAT 2015 DVD ve Multimedya Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/cyclone-volkswagen-xter-passat-2015-dvd-ve-multimedya-sistemi-p-OTRG2338)

gezerken denk geldi. muadiller yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı...

26 ESES
29 09 2015, 19:46
merhaba... torpidodaki okuyucuyu vermem demişşiniz canınız sağolsun. ama pro ekran alıp takınca navigasyonun bellek kartını takamıyacak naviyi kullanamıcaksanız. neden pro ekranı ile deyiştirmek istedinizi anlıyamadım sadece görüntü için ise o başka pro ekran deyişirse torpidodaki okuyucuyuda deyiştirmeniz gerekir navi nin kartı takmanız için
26 ESES,
o konuda bilgim yok servise sorarsanız daha dogru bir bilgi alırsınız, ancak torpidodaki okuyucuyu veremem çünkü ben sadece ekran kısmını alacağım pro da...

chipnos
30 09 2015, 10:50
merhaba... torpidodaki okuyucuyu vermem demişşiniz canınız sağolsun. ama pro ekran alıp takınca navigasyonun bellek kartını takamıyacak naviyi kullanamıcaksanız. neden pro ekranı ile deyiştirmek istedinizi anlıyamadım sadece görüntü için ise o başka pro ekran deyişirse torpidodaki okuyucuyuda deyiştirmeniz gerekir navi nin kartı takmanız için
Servise sordugumda gerek yok demişti bendeki bilgi bu, ayrıca 2 tane daha sd kart yuvası var bnm torpidoda zannediyorum navi nin kart buraya olur diye düşünüyorum... ama dediğiniz gibiyse zaten zor. ben tekrar servise bir sorayım...

chipnos
30 09 2015, 10:55
Cyclone VOLKSWAGEN XTER PASSAT 2015 DVD ve Multimedya Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/cyclone-volkswagen-xter-passat-2015-dvd-ve-multimedya-sistemi-p-OTRG2338)

gezerken denk geldi. muadiller yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı...
Aslında biraz sabredip böyle birşey de alınabilir... ama bu buldugunuz modelde navigasyon yok herlade... birde mirror link olayı sadece android te... bikaç aya daha iyi modelleri görmek mumkun heralde...

26 ESES
30 09 2015, 11:11
Servise sordugumda gerek yok demişti bendeki bilgi bu, ayrıca 2 tane daha sd kart yuvası var bnm torpidoda zannediyorum navi nin kart buraya olur diye düşünüyorum... ama dediğiniz gibiyse zaten zor. ben tekrar servise bir sorayım...

Merhaba..benim bayilerde inceledigim trend Comfort higline passat ve polo ların hiçbirinde 2 ci kart okuyucu yoktu sizde 2 tane olmasi garip geldi bana.Acaba diyorum boş olan yuvalardanmı bahsediyorsunuz.

letsgolf
30 09 2015, 12:17
Discovery pro nun tam boyut ekranını kullanmak için torpitodaki üniteninde değişmesi gerek. Şöyle söyleyeyim sadece ekranı değiştirmeneniz 55 ekranlı led tv nin kasa ve sadece ekranını değiştirip 100 ekranda yapsanız alacağınız görüntü sadece 55 ekran olur 100 ekranlık tvde . Bu da onun gibi olacaktır.

Sergen
30 09 2015, 13:14
Bende comfortline olan aracıma uygulattım torpidodaki unite kesinlikle değişiyor .

chipnos
30 09 2015, 13:38
Evet arkadaşlar bende sizden sonra tekrar servisi arayıp sordum çok haklısınız, torpidodaki ünite de değişmesi gerekiyormuş, bana verilen bilgi yanlış yani...
Sergen Bey, comfortline olan aracıma uygulattım demişsiniz, detayları yazarsanız sevinirim (nerden aldınız discover pro yu kaça aldınız garanti dışı oluyor mu vs.) teşekkürler...

chipnos
05 10 2015, 08:51
Bende comfortline olan aracıma uygulattım torpidodaki unite kesinlikle değişiyor .
Sergen Bey, detayları paylaşırsanız sevinirim bana yol göstermesi adına...

tuğrul
23 11 2015, 14:52
merhaba arkadaşlar bende discovery pro istiyorum. video izlemek,geri görüş kamera, navigasyon bu üçü olmassa olmaz benim için. b8 comf aracımı yeni aldım üzerindeki composion mediyı takaslı verebilirim bilginize

alierccan
22 05 2016, 21:29
Merhaba,

Bende aracımdaki Composition media cihazı Discover Pro ile değiştireceğim. İhtiyacı olan arkadaş var ise bana özelden yazabilir. Fiyat olarak değeri ne ise hesaplanır.

the turk
23 05 2016, 19:08
Merhaba,

Bende aracımdaki Composition media cihazı Discover Pro ile değiştireceğim. İhtiyacı olan arkadaş var ise bana özelden yazabilir. Fiyat olarak değeri ne ise hesaplanır.


Hocam kaç para istiyosunuz

siyahveon
23 05 2016, 20:32
Arkadaslar konuyu okudum da boylr bir değişiklik bende dusunuyorum ancak garanti durumu nasil oluyor?