PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : passat b8 St.tropez/bej iç mekan temizliği



Akbc
29 08 2015, 16:58
değerli forum üyeleri...aracımı alalı sadece 1 hafta oldu ve aracım 700 km ye ulaştı. arabama olan hayranlığım her geçen gün artmakla birlikte aşırı titiz kişiliğim yüzünden sıkıntılı günler de geçirmiyor değilim. açılır cam tavan gerçekten büüyük keyif ama maalesef bir çok sürücü için keyifli olan bu durum bende bazı sıkıntılara neden oldu.

bugün cam tavanı açarak biraz gezeyim dedim...evin önüne geldiğimde tavanı kapattım ve tavan perdesinde kurum tanecikleri gördüm...hani şu fırıncı bacalarından her yere yayılan nalet baca kurumlarından...bir ikisini üfledim ama biri gitmedi. ıslak mendille sileyim dedim etrafına dağıldığı gibi bir ıslak mendilin su lekesi eklendi. :((:((:((

açık renk st.tropez çok güzel bir iç döşeme ama bu tip kurum lekesi gibi durumlarda ne yapacağımı bilemedim. şu anda sunroof perdemin tam ortasında avucumun içi kadar bir leke var. Allah rızası için tavsiyelerinize ihtiyacım var. bu durumlarda siz ne yapıyorsunuz?

Akbc
29 08 2015, 22:52
Kimse cevap vermediğine göre demek ki herkesin arabası gıcır gıcır...bi ben içine etmişim arabanın 😕😕😕

Taner Göde
29 08 2015, 22:56
Arkadaşım, İÇ MEKAN TEMİZLEYİCİ satılıyor, Würth markasının, sprey şeklinde. Bunu geçtim, evde çamaşır makinesi deterjan tozunun çok hafif (!) olarak nemli bir beze sür, 2. nemli ama deterjansız bir bez hazır tut, onunla ovalayarak sil, hiç bir şey kalmaz. Baktın ki olmadı, iyi bir detaylı temizlikçide sanayi tipi temizleme kimyasalları var, onlar sıfır gibi yapar, ben de ST. TROPEZ Bej aracım var, 7 aydır kullanıyorum, içi tertemiz daha. Korkmana gerek yok, bence ST. TROPEZ Bej aracı acayip FERAH ve NEZİH hale getiriyor.

Akbc
29 08 2015, 23:03
Allah razı olsun, yarın ilk işim dediklerinizi deneyeceğim...toz, kir hadi neyse de şu kurum başa bela 😤😤😤