PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapının otomatik kilitlenmesi ve açılması



Emre_4758
23 02 2015, 16:34
Merhaba arkadaşlar bugün Vag.Com ile kodlama yapıyordum aracıma,bunu da yaptım,sizlerle paylaşmak isterim.
Bu kodla araç 15 km/h hızın üzerine çıktığı an kapılar kilitleniyor ve aracı stop edip anahtarı kontaktan çıkardığınızda kilidin açılmasını sağlayan ayrıca bir kod var.
1.Adım -> Select Control Module açın.
2.Adım -> Adres 46 Central Conv. seçin.
19393
3.Adım -> Coding-07 seçin.
19394
4.Adım -> Long Coding Helper girin.
19395
5.Adım -> Byte 0 'a girin.Zaten ilk girdiğinizde açık olan byte 0 oluyor.
19396
Eğer kapılarınızın 15 km/h üzerine çıktığı anda kilitlenmesini istiyorsanız Bit 4 ü işaretleyin.
Eğer kapılarınızın anahtar kontaktan çıktığı anda kilidinin açılmasını istiyorsanız Bit 3'ü işaretleyin.
Ben ikisini de işaretledim;
19397
Daha sonra bu pencereyi kapatıp Do it ! düğmesine basın.
İşlem tamamdır.
Video :

https://www.youtube.com/watch?v=T2JOibKB3D4&feature=youtu.be

07PASSAT
23 02 2015, 16:52
Kardesim eline koluna sağlık Allah razi olsun [emoji106]


Sent from my iPhone using Tapatalk

Emre_4758
23 02 2015, 17:01
Kardesim eline koluna sağlık Allah razi olsun [emoji106]


Sent from my iPhone using Tapatalk
Rica ederim abi,kolay gelsin :) :)

konan4206
23 02 2015, 19:04
4 tane binmiş olduğum b6 passattada bu özellik standartdı.menüden açıp kapatabiliyordum. B7 lerde yokmuydu bu özellik anlamadım.

tepetaklak attı

Emre_4758
23 02 2015, 19:08
4 tane binmiş olduğum b6 passattada bu özellik standartdı.menüden açıp kapatabiliyordum. B7 lerde yokmuydu bu özellik anlamadım.

tepetaklak attı
Malesef menüde de bulunmuyordu bu özellik.

Passait
24 02 2015, 22:45
Benim arabaya şöyle coming-Leaving home u led ve sislere almayı çözsen de bir ara kodlasan ne iyi olurdu hee[emoji5]️[emoji5]️


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Emre_4758
24 02 2015, 23:05
Benim arabaya şöyle coming-Leaving home u led ve sislere almayı çözsen de bir ara kodlasan ne iyi olurdu hee[emoji5]️[emoji5]️


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kendi arabama yaptım,videosunu eklerim birazdan :)) Buluşalım bi ara yapayım 2 dakka.
Bende park+sis yanıyor.
Video geldi;

http://youtu.be/j0Fx5wU-zt0

Passait
25 02 2015, 00:50
Kendi arabama yaptım,videosunu eklerim birazdan :)) Buluşalım bi ara yapayım 2 dakka.
Bende park+sis yanıyor.
Video geldi;

http://youtu.be/j0Fx5wU-zt0

Vallahi çok iyi olur kardeşim ya bir ara buluşalımda yapalım şu işi :)) Ben Emre Elektronikciyim biliyosun :)
Bu arada çok güzel olmuş güle güle kullan.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

SELÇUK
25 02 2015, 01:57
Vallahi çok iyi olur kardeşim ya bir ara buluşalımda yapalım şu işi :)) Ben Emre Elektronikciyim biliyosun :)
Bu arada çok güzel olmuş güle güle kullan.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi


Kapandı orası
Yusuf Elektronik oldu.

SELÇUK
25 02 2015, 02:06
Kendi arabama yaptım,videosunu eklerim birazdan :)) Buluşalım bi ara yapayım 2 dakka.
Bende park+sis yanıyor.
Video geldi;

http://youtu.be/j0Fx5wU-zt0


bunun içinde önceden uzunları kullanıyor musun yoksa her açılışta direk böyle mi?

academian97
25 02 2015, 08:26
Ayarlar menüsünde "Konforlu" menüsünün altında bu özelliği açıp kapama olayı yok mu demek şimdi?

konerkay
25 02 2015, 08:33
Kendi arabama yaptım,videosunu eklerim birazdan :)) Buluşalım bi ara yapayım 2 dakka.
Bende park+sis yanıyor.
Video geldi;

http://youtu.be/j0Fx5wU-zt0
b6 için de mümkün mü acaba

Emre_4758
25 02 2015, 12:13
Vallahi çok iyi olur kardeşim ya bir ara buluşalımda yapalım şu işi :)) Ben Emre Elektronikciyim biliyosun :)
Bu arada çok güzel olmuş güle güle kullan.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tabi yapalım abi,istersen CH'ı otomatiğe de çeviririz.


Kapandı orası
Yusuf Elektronik oldu.
Hey Allah'ım :))) Adımız çıktı 9'a inmez 8'e :))

bunun içinde önceden uzunları kullanıyor musun yoksa her açılışta direk böyle mi?
Leaving home otomatik olarak yanıyor far anahtarının pozisyonu Auto'da olması gerek ama Coming Home eskiden açmak için selektör yapmak gerekiyordu şimdi onu da otomatiğe çevirdim anahtarı çıkarınca CH açılıyor.

Ayarlar menüsünde "Konforlu" menüsünün altında bu özelliği açıp kapama olayı yok mu demek şimdi?
Hangi özellik Enis abim ? Kapı kilidi diyorsan bakmadım,önceden yoktu kodlamadan önce. ama CH&LH kontrol edilebiliyor süreleri falan.

b6 için de mümkün mü acaba
B6 yı bilmiyorum hocam ama tahminimce mümkündür.

SELÇUK
26 02 2015, 09:44
Leaving home otomatik olarak yanıyor far anahtarının pozisyonu Auto'da olması gerek ama Coming Home eskiden açmak için selektör yapmak gerekiyordu şimdi onu da otomatiğe çevirdim anahtarı çıkarınca CH açılıyor.



Peki ya anahtarsız kullanım da?

Emre_4758
26 02 2015, 13:44
Peki ya anahtarsız kullanım da?
Coming home anahtarsız kullanımda aracın motorunu durdurunca açılır diye tahmin ediyorum.
Leaving home ise elini kapıya değdirip kilit açıldığında devreye girecektir.

SELÇUK
26 02 2015, 13:49
Coming home anahtarsız kullanımda aracın motorunu durdurunca açılır diye tahmin ediyorum.
Leaving home ise elini kapıya değdirip kilit açıldığında devreye girecektir.

Denemeden kesin bir bilgi yok desene.
Ne taraftasın sen uygun bir zamanda kurcalamak lazım :)

Emre_4758
26 02 2015, 14:03
Denemeden kesin bir bilgi yok desene.
Ne taraftasın sen uygun bir zamanda kurcalamak lazım :)
Anadolu yakası Ataşehir'de oturuyorum abi.Ya aslında bir buluşma olsa yapılır böyle şeyler de forumda tık yok buluşma yapalım diye konu açıldı 2-3 kişi hariç kimse yanaşmadı.. :)

yusufgiray
26 02 2015, 14:09
passatın her gün bir özelliğini öğreniyorum...paylaşım için teşekkürler...

Emre_4758
26 02 2015, 14:10
passatın her gün bir özelliğini öğreniyorum...paylaşım için teşekkürler...
İlginiz için teşekkür ederim ve rica ederim,ne mutlu bizlere :)

yilser
27 10 2016, 15:49
Merhaba konu eski kalmış ben dün b8 passat aldım b7 de otomatik kitleniyordu bunda kitlenmiyor sanırım yazılım ile yapılıyor bu özellik doğru mu. İstanbulda nerde yaptırabilirım arkadaslar

MOZZ
28 10 2016, 15:24
Merhaba konu eski kalmış ben dün b8 passat aldım b7 de otomatik kitleniyordu bunda kitlenmiyor sanırım yazılım ile yapılıyor bu özellik doğru mu. İstanbulda nerde yaptırabilirım arkadaslar

Menüde ayarı yok mu sizde?

yilser
28 10 2016, 15:25
Menüde ayarı yok mu sizde?
Arkadaşlar yardimci oldu forumdan varmış hallettik . Biraz kurcalamak lazımmış tsk ederim

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MOZZ
28 10 2016, 15:31
Arkadaşlar yardimci oldu forumdan varmış hallettik . Biraz kurcalamak lazımmış tsk ederim

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rica ederim.