PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SD Cart klasörler arası geçiş



CihatTürk
30 01 2015, 10:52
Herkese günaydın. Arkadaşlar aradım taradım ama bulamadım. RCD-510 sistemim mevcut SD Karta klasörler halinde müziklerimi attım. Ancak şöyle sorunlarım var.
1- Dokunmatik ekranı kullanmadan her hangi bir tuşla klasör değişimi yapabilirmiyiz ? Sağ sol tuşları ile sadece şarkı değişiyor.
2- Bir de bütün kart içindeki müzikleri nasıl karışık dinleyebiliriz ?

Bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını beklerim. Şimdiden teşekkürler.

Shepidy
30 01 2015, 10:55
Klasör geçişini direksiyondan yapabilir miyiz diye soracaktım ki konu açılmış:) Önceki aracımda direksiyondan değiştirebiliyodum klasörleri ama passatta başaramadım..

tuncel79
30 01 2015, 10:57
Sanırım değişmiyor, sağ , sol ok tuşları ile sadece şarkılar değişiyor. Tümünü karışık dinlemenin de tek yolu tüm şarkıları tek klasör içinde toplamaktan geçiyor sanırım.

Emekli
30 01 2015, 10:59
Her halde bütün müzikleri tek klasörde toplamak gerekiyor. Ancak arkadaşların yorumunu beklemekte
fayda var, bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

lecabus
30 01 2015, 11:21
Klasör geçişini direksiyondan yapabilir miyiz diye soracaktım ki konu açılmış:) Önceki aracımda direksiyondan değiştirebiliyodum klasörleri ama passatta başaramadım..

Sadece teybin üzerinde bulunan "Selection" kısmından değişiyor. Direksiyondan şarkılar değişiyor. Ama son şarkıdayken ileriye basılırsa sıradaki klasöre geçiyor diye hatırlıyorum.

seran
30 01 2015, 11:57
MFA'dan audio seçeneğini işaretlerseniz, silicek tuşuyla şarkı değiştirebilirsiniz.


muallim

firatciftci44
30 01 2015, 15:17
Sd Kartımda şarkıları ben genellikle Pop-Türkü- Arabesk-Yabancı gibi gruplayıp bu şekilde klasör oluşturuyorum.
Böylelikle ruh halime göre "karışık" çalma esnasında alakasız parçalar çıkmıyor. bütün kart içindeki veriyi birden fazla klasör var ise karışık çalamazsınız.
karışık fonksiyonu ancak klasör içerisinde mümkün. klasör atlayabilmeniz için bir tuş bulunmamakta; karışık fonksiyonu kapalıyken klasör içerisinde bulunan son sıradaki şarkıda "ileri" butonuna basarsanız alfabetik olarak bir sonraki klasörün ilk şarkısına geçer..
şarkıları daha kalabalık bir liste halinde karışık dinlemek istiyorsanız klasördeki şarkı miktarını fazla tutun ki uzun yolculuklarda sürekli klasör değiştirmek zorunda kalmayın derim..

dokunmatik olduğu için sürüş esnasında bu tip cihazlar tehlike yaratır, kullanırken ekrana bakmak zorundasınızdır. el yordamıyla veya parmak hafızasıyla tuşlar bulunup ekranına bakmadan cihaz kontrol edilemez ve böylelikle kazaya sebep olabilir. dikkat edin, kazasız sürüşler.

CihatTürk
30 01 2015, 17:38
Herkese çok teşekkür ederim, ayrıca Fırat bey uyarılarınız için çok teşekkürler. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.