PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : plaka lambası çok önemli...



etopyam
26 12 2014, 06:57
arkadaşlar benim plaka lambası hatası vermeye başladı işin garip tarafı lamba değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi ..ve surekli ekranda plaka lambası hatası vermesi çok gıcık bişey...elimde vag com kablosu mevcut bununla ilgili sorun giderme şansım varmı ...vag com kablosunu bağladım cd den hangi versiyonu yuklemem lazım ...
öncelikle VCDS Release 11.11 yuklemesi yaptım sonra surum yukseltme istedi update ettim şimdi pc de VCDS Release 14.10 surumu var ama arabayı görmüyor bu konuda ciddi olarak muzdarip olmaktayım yardım edebilcek arkadaşlar varsa çok memnun olurum

en azın cd içeriğindeki hangi surumu hangi exe yi yuklemem gerektiği konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

GOSTIL
26 12 2014, 08:46
arkadaşlar benim plaka lambası hatası vermeye başladı işin garip tarafı lamba değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi ..ve surekli ekranda plaka lambası hatası vermesi çok gıcık bişey...elimde vag com kablosu mevcut bununla ilgili sorun giderme şansım varmı ...vag com kablosunu bağladım cd den hangi versiyonu yuklemem lazım ...
öncelikle VCDS Release 11.11 yuklemesi yaptım sonra surum yukseltme istedi update ettim şimdi pc de VCDS Release 14.10 surumu var ama arabayı görmüyor bu konuda ciddi olarak muzdarip olmaktayım yardım edebilcek arkadaşlar varsa çok memnun olurum

en azın cd içeriğindeki hangi surumu hangi exe yi yuklemem gerektiği konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

led ampul ise biraz sıkıntı bir durum (CAN-BUS sistemi sadece orjinal led le hata vermiyor) eğer flamentli ampülse sorun olmaması lazım, ışıkların ikiside yanıyorsa arızanın kendiliğinden sönmesi lazım.

etopyam
26 12 2014, 12:00
Tşk ler verdiğiniz bilgi için lakin led değil ayrıca o kabloya elektrik gelmiyor... Bende kurcalatmak istemiyorum sonuçta plaka lambası pek lazım bişey değil ama can sıkıcı... Vag kablosu ile giderebilirmiyim bunu