PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı Modülleri



StarhaN
17 11 2014, 00:27
Merhaba,

2010 Passat 1.4 TSI confortline'mda sürücü ve yolcu kapı modüllerini , çinden alınan modüller ile değiştirdiğimde arka kapılar devre dışı kalıyor.
Anladığım kadarıyla elektrik gitmiyor , haliyle kapı kilitleri ve pencereler çalışmıyor. VAG ile neredeyse tüm menüleri kontrol ettim ama sebebini bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Orjinal kapı modüllerim :

1K0 959 793 N VE 1K0 959 792 N

Yeni modüller :

5KD 959 793 A VE 5KD 959 792 A

Şimdiden teşekkürler

CRaFTY
17 11 2014, 08:59
Merhaba,

2010 Passat 1.4 TSI confortline'mda sürücü ve yolcu kapı modüllerini , çinden alınan modüller ile değiştirdiğimde arka kapılar devre dışı kalıyor.
Anladığım kadarıyla elektrik gitmiyor , haliyle kapı kilitleri ve pencereler çalışmıyor. VAG ile neredeyse tüm menüleri kontrol ettim ama sebebini bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Orjinal kapı modüllerim :

1K0 959 793 N VE 1K0 959 792 N

Yeni modüller :

5KD 959 793 A VE 5KD 959 792 A

Şimdiden teşekkürler

Merhabalar, dün bende peder beyin jettasına kapı altı aydınlatma ışığı taktmak için kapıları söktüm. Geri taktığımda arka kapılar da aynı sizin söylediğiniz problem vardı. Kapıları tekrar açtığımda soketleri tam oturtmadığımı farkettim. Aynı problem sizde de olabilir?

emree_44
17 11 2014, 09:36
Merhaba,

2010 Passat 1.4 TSI confortline'mda sürücü ve yolcu kapı modüllerini , çinden alınan modüller ile değiştirdiğimde arka kapılar devre dışı kalıyor.
Anladığım kadarıyla elektrik gitmiyor , haliyle kapı kilitleri ve pencereler çalışmıyor. VAG ile neredeyse tüm menüleri kontrol ettim ama sebebini bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Orjinal kapı modüllerim :

1K0 959 793 N VE 1K0 959 792 N

Yeni modüller :

5KD 959 793 A VE 5KD 959 792 A

Şimdiden teşekkürler

arkadaşlar çinliler her konuda iyi oldugu söylenemez hele ki elektronik aksamlarda daima orjinallikten yanayım .

selseli
17 11 2014, 09:48
Diğer konuya da yazdım. Modüller Golf için olduğundan bu sorunu çıkarıyor. Değiştirilmesi gerek. Konunun Çinlilerle ilgisi yok. Arkadaşa gelen modül Alman Malıdır.

StarhaN
17 11 2014, 14:18
Merhabalar, dün bende peder beyin jettasına kapı altı aydınlatma ışığı taktmak için kapıları söktüm. Geri taktığımda arka kapılar da aynı sizin söylediğiniz problem vardı. Kapıları tekrar açtığımda soketleri tam oturtmadığımı farkettim. Aynı problem sizde de olabilir?

Şöyleki , aracıma bu zamana kadar kapı altı aydınlatma vs için VAG kablo ile birçok uygulama yaptım. Kapı panellerini de bu esnada 2-3 kere sökmüş oldum haliyle. O yüzden hatalı bağlantı veya eksik bağlama durumu olamaz dı ama o kadar uğraştıktan sonra pes edip tekrar orijinal panelleri takar takmaz , arka kapılar gene aktif oldu. Yani sorun yeni panellerde.

StarhaN
17 11 2014, 14:21
arkadaşlar çinliler her konuda iyi oldugu söylenemez hele ki elektronik aksamlarda daima orjinallikten yanayım .

Orijinallik iyidir ama daha uygun fiyata almak varken , burada servislere o parayı vermek günah bence. Bu zamana kadar bu kapı modüllerini forumdan birçok arkadaş aliexpress'den satın alıp kullandı.Ben de ona istinaden böyle bir işe giriştim :(

StarhaN
17 11 2014, 14:24
Diğer konuya da yazdım. Modüller Golf için olduğundan bu sorunu çıkarıyor. Değiştirilmesi gerek. Konunun Çinlilerle ilgisi yok. Arkadaşa gelen modül Alman Malıdır.

Şöyleki bu modülleri , forumda alıp kullanan passat B6 sahipleri var. Aliexpress'de 792 ve 793 kodlu tüm ürünler 792 A ve 793 A şeklinde olup , Passat B6 destekli olduğu yazıyor ilanlarda. O yüzden sorunu hep kendimde aradım. Bu konuda bir fikriniz var mı ?

Yardımlarınız için teşekkürler

selseli
17 11 2014, 18:16
Şöyleki bu modülleri , forumda alıp kullanan passat B6 sahipleri var. Aliexpress'de 792 ve 793 kodlu tüm ürünler 792 A ve 793 A şeklinde olup , Passat B6 destekli olduğu yazıyor ilanlarda. O yüzden sorunu hep kendimde aradım. Bu konuda bir fikriniz var mı ?

Yardımlarınız için teşekkürler

O ilanlar yanlış. Forumda alıp kullanılan o modülleri ben getirdim. Önemli olan ürünün sonundaki değil, başındaki kod. Siz comfort aracınızın aynalarını katlamak için aldınız bu modülleri değil mi? Ama iş sadece modüller ile bitmiyor. Katlama özelliği olan ayna takımı da almanız gerekiyor. Bu hususta benim daha önce açtığım konulara bakabilirsiniz.

http://www.passatturkiye.com/dis-modifikasyonlar/10126-b6-b7-passat-kumandadan-katlanir-ayna-uygulamasi.html

bende aşağıdaki konuda da belirttiğim üzere montaja hazır tam set mevcut.

http://www.passatturkiye.com/satilik-olanlar/10702-b6-uk-katlanir-ayna-seti.html

StarhaN
17 11 2014, 22:50
O ilanlar yanlış. Forumda alıp kullanılan o modülleri ben getirdim. Önemli olan ürünün sonundaki değil, başındaki kod. Siz comfort aracınızın aynalarını katlamak için aldınız bu modülleri değil mi? Ama iş sadece modüller ile bitmiyor. Katlama özelliği olan ayna takımı da almanız gerekiyor. Bu hususta benim daha önce açtığım konulara bakabilirsiniz.

http://www.passatturkiye.com/dis-modifikasyonlar/10126-b6-b7-passat-kumandadan-katlanir-ayna-uygulamasi.html

bende aşağıdaki konuda da belirttiğim üzere montaja hazır tam set mevcut.

http://www.passatturkiye.com/satilik-olanlar/10702-b6-uk-katlanir-ayna-seti.html

Cevabınız için çok teşekkürler. Evet yavaş yavaş dediğiniz gibi modifiye ediyorum comfortline aracımı.
Malum her parçası maliyetli bu işin , o yüzden parça parça alıyorum. En son da katlanır ayna takımını alacaktım.

İlanların hepsinin yanlış olması da çok enteresan gerçekten , şaşkınım :confused:

Şu durumda elimde ki modüller sadece GOLF 6'da mı işe yarayacak yani

StarhaN
18 11 2014, 08:47
Birileri 2010 Passat 1.4 TSI Comfortline 'da KATLANAN AYNA ve SAĞ AYNA INDIRME olması için gereken modül numaralarını yazabilirse sevinirim.
Parçaları aldığım yerle görüşürken lazım olacak. Şİmdiden teşekkürler

Trojan
23 11 2014, 21:18
Ayna indirme highline yani koltuk hafızası olan araçlarda oluyor diye biliyorum