PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005 passat acill yardım



ahmet.akcura.5
09 11 2014, 18:25
20005 b5 passat aldım kumandadan bagaj açılmıyor ve kilit tuşuna Basılı tuttuğumda camlar kalkmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim


Sent from my iPhone using Tapatalk

ABaturC
09 11 2014, 19:02
Kumandadan bagaj açılmıyordan kastınız, bagaj kapağının yukarı kalkarak tamamen açılması ise, B5'lerde o yok. Kumandadaki orta tuşa bastığınızda bagajın kilidini açar sadece.

Camlar da kumandadan kapanmaz. Anahtarı kapıya sokup, kilitleyip öylece tutmanız halinde camları kapatır. Kumandadan camları kapatabilmeniz için ilave modül gerekir.

Hayırlı olsun. Selamlar.

ahmet.akcura.5
09 11 2014, 19:16
Bagaj düğmesine basıyorum kumanda üzerindeki lamba yanıyor ama kilit açmıyor

Teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

ABaturC
09 11 2014, 19:17
O vakit servise göstermenizde fayda var.

ahmet.akcura.5
09 11 2014, 19:18
16823
Bu işaret ne anlama geliyor


Sent from my iPhone using Tapatalk

ABaturC
09 11 2014, 19:19
Yağ seviyeniz azalmış.

ahmet.akcura.5
09 11 2014, 19:19
Her zaman çıkmıyor bu işaret yağ çubuğunda seviye Full neyapmam gerekir


Sent from my iPhone using Tapatalk

ABaturC
09 11 2014, 19:20
Sensörde sorun olabilir. Servis Vag-Com ile bir baksın, hata koduna ne yazmış.

kadyr
09 11 2014, 19:21
Yag sensoru arzali diyor.yag durumunda skinti yoksa sensoru bozulmus demek.

ahmet.akcura.5
09 11 2014, 19:22
Yaşadığım ilde servis yok o yüzden baktıramıyorum :( sıkıntı çıkarmaz umarım


Sent from my iPhone using Tapatalk

krk17
10 11 2014, 19:29
Yağ sensörünüz arızalı, kapılar ve camlar Comfor modülünden kodlanacak

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mayday06
10 11 2014, 20:09
Ust kapak contasina baktir.su yag karistiriyosa sensor okumuyo olabilir.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ABaturC
10 11 2014, 20:10
Ust kapak contasina baktir.su yag karistiriyosa sensor okumuyo olabilir.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yağa mı su karışıyorsa demek istediniz?

onur26
13 11 2014, 20:39
B5 ve B5.5 larda kumandadan basili tutunca acma kapama aktif edilebiliyo aslinda.bizdeki B5.5 trendlineda aktif suanda

mayday06
13 11 2014, 21:00
B5 ve B5.5 larda kumandadan basili tutunca acma kapama aktif edilebiliyo aslinda.bizdeki B5.5 trendlineda aktif suanda

Nâsı yapılıyo acıklarmısınız ben çok denedim olmadı

onur26
13 11 2014, 21:05
Nâsı yapılıyo acıklarmısınız ben çok denedim olmadı
Simdi bunun icin rs232 kablosu lazim.bende baska bi forumdan bi abimin yardimiyla yapmistim.forumdan bulup burada paylasirim.boralarda falanda aktif edilebiliyo

emren306
14 11 2014, 00:04
cam kodlama teferruatli bir iş...alinizde eski kasa pc lazım onurunda dediği gibi rs232 port çıkışı olacak...sonra konfor modülüne müdahale etmeniz için bunun ms dos programı var onu cd ye çektirip bilgisayara kuracak ve işin ehli biri yapacak...işin bilen için kolay ama hiç bilmiyorsanız zor bi iş...