PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ops



ugur_yce
08 10 2014, 15:19
Arkadaslar su rcd 510 ekranda ops yazip aracin arkasindaki nerede ne engel var diye gosteriyor ya o ekran bende cikmiyor neden acaba ?

kahtalı_mıçı
08 10 2014, 15:21
Arkadaslar su rcd 510 ekranda ops yazip aracin arkasindaki nerede ne engel var diye gosteriyor ya o ekran bende cikmiyor neden acaba ?

Kodlamalarda problem olmus olabilir.. Daha onceden cikiyor muydu yoksa yeni mi montaj yaptirdiniz..?
Ops: gorsel park sensoru demek..


iPhone 5'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ugur_yce
08 10 2014, 15:23
Arabanin orjinalinde yani fabrika cikisi rcd 510 var ve aldigimdan beri hic oyle cikmadi arkadasimin arabasida passat onda cikiyor bende cikmiyor neden acaba bide benimki highline onunki comfort

kahtalı_mıçı
08 10 2014, 15:38
Arabanin orjinalinde yani fabrika cikisi rcd 510 var ve aldigimdan beri hic oyle cikmadi arkadasimin arabasida passat onda cikiyor bende cikmiyor neden acaba bide benimki highline onunki comfort

Simdi soyle aracinizda ops modulunun oldugundan eminmisiniz..? Ya da soyle sorayim daha onceden rcd 510 ekranindan park mesafenizi gorebiliyor muydunuz..?


iPhone 5'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arguss
08 10 2014, 15:52
Aracınızın bilgileri profil bilgilerinde gözükmüyor sağlıklı yorum yapamıyorum ancak aracınızın b7 comfortline olduğunu varsayıyorum, kutup başını sökün 10 dak. sonra takın büyük ihtimal düzelecektir, ama aldığınızdan beri bu sorun varsa servise götürün yada aracınızın model bilgilerini de soru sorarken belirtin :)

ugur_yce
08 10 2014, 15:55
Ops modulu varmi yokmu bilmiyorum onceden dediginiz arabayi alali 1 ay ya oldu ya olmadi zaten ilginiz icin tesekkur ederim bunu ogrenmek istiyorum kusura bakmayin :)

ugur_yce
08 10 2014, 15:56
Aracınızın bilgileri profil bilgilerinde gözükmüyor sağlıklı yorum yapamıyorum ancak aracınızın b7 comfortline olduğunu varsayıyorum, kutup başını sökün 10 dak. sonra takın büyük ihtimal düzelecektir, ama aldığınızdan beri bu sorun varsa servise götürün yada aracınızın model bilgilerini de soru sorarken belirtin :)
Aracimin bilgileri 2011 model highline 1.4 tsi bluemotion dsg kutup basi nerede ki ?

Arguss
08 10 2014, 16:00
Aracimin bilgileri 2011 model highline 1.4 tsi bluemotion dsg kutup basi nerede ki ?

Motor kaputunu açın, sonra süngerimsi siyah bir bez gibi birşey olacak kutu şeklinde onu çekin, aküyü göreceksiniz sonra pense yada 11 anahtar ile + olan kutup başını çıkartın ve 10-15 dakika bekleyin sonrasında aynı şekilde takın, kutup başı akünün üstündedir yani

kahtalı_mıçı
08 10 2014, 16:02
Ops modulu varmi yokmu bilmiyorum onceden dediginiz arabayi alali 1 ay ya oldu ya olmadi zaten ilginiz icin tesekkur ederim bunu ogrenmek istiyorum kusura bakmayin :)

Hocam araciniz hayirli olsun, herhalde aldigindan beri araci geri vitese taktiniz.. Geri vitese taktiginizda rcd 510 ekrana goruntu geliyor muydu hic dikkat ettiniz mi..?

Goruntu geliyordu ama ne oldu bilmiyorum diyorsaniz ya kodlama hata olmustur ya da ops beyni bozulmustur..
Anlamak icin vag.com'la baglanip hata kodu var mi yok mu gormek lazim..

Ama araci aldiginizdan beri zaten hic goruntu yoksa muhtemelen ops modulunuz sizin aracinizda yoktur..


iPhone 5'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ugur_yce
08 10 2014, 16:05
Motor kaputunu açın, sonra süngerimsi siyah bir bez gibi birşey olacak kutu şeklinde onu çekin, aküyü göreceksiniz sonra pense yada 11 anahtar ile + olan kutup başını çıkartın ve 10-15 dakika bekleyin sonrasında aynı şekilde takın, kutup başı akünün üstündedir yani
Tamamdir deneyecegim

ugur_yce
08 10 2014, 16:06
Hocam araciniz hayirli olsun, herhalde aldigindan beri araci geri vitese taktiniz.. Geri vitese taktiginizda rcd 510 ekrana goruntu geliyor muydu hic dikkat ettiniz mi..?

Goruntu geliyordu ama ne oldu bilmiyorum diyorsaniz ya kodlama hata olmustur ya da ops beyni bozulmustur..
Anlamak icin vag.com'la baglanip hata kodu var mi yok mu gormek lazim..

Ama araci aldiginizdan beri zaten hic goruntu yoksa muhtemelen ops modulunuz sizin aracinizda yoktur..


iPhone 5'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Zaten bluetooth icin ender elektronige ugrayacagim orda takilirmi o fiyati nedir bilginiz varmi

ugur_yce
08 10 2014, 16:13
Ben bu forumdada yeniyim ender elektronik nerede acaba bilginiz varmi istanbulda yasiyorum
Hocam size soruyorum kusura bakmayin baska biriyle konusmadim tanimiyorum kizmayin :))

Arguss
08 10 2014, 16:49
Ben bu forumdada yeniyim ender elektronik nerede acaba bilginiz varmi istanbulda yasiyorum
Hocam size soruyorum kusura bakmayin baska biriyle konusmadim tanimiyorum kizmayin :))

Maltepe'de, aramadan gitmeyin ama