PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni tip takometre almak istiyorum bakar mısınız.?



kahtalı_mıçı
31 07 2014, 16:51
2008 model b6 kasa dizel highline passatım için yeni tip takometre almak istiyorum, siyah beyaz ya da cc'lerde kullanılan renkli ekranlılardan almak istiyorum.. 280-300 kadranlı dizel olan varsa onlardan da olur.. kırmızı mavi ibreli fark etmez..

Arguss
31 07 2014, 18:49
Buradaki konudan fikir edinebilirsiniz ancak güncel de olan mfa+ ilanı şu anda yok, size yeni tip gösterge, adaptörü ve aracınız 2008 model olduğu için merkezi kontrol ünitesinin değişmesi gerekmekte..

http://www.passatturkiye.com/almak-istedigim/8243-volkswagen-parcalari-yurt-disindan-alim-linkleri.html

kahtalı_mıçı
31 07 2014, 19:50
Buradaki konudan fikir edinebilirsiniz ancak güncel de olan mfa+ ilanı şu anda yok, size yeni tip gösterge, adaptörü ve aracınız 2008 model olduğu için merkezi kontrol ünitesinin değişmesi gerekmekte..

http://www.passatturkiye.com/almak-istedigim/8243-volkswagen-parcalari-yurt-disindan-alim-linkleri.html

Hocam kontrol unitesi derken neyin degismesi gerek..? Bildigim kadariyla soket degisecek, 16 pinli olan soket 32 pinli olanla degisecek ve kodlamasi yapilacak..

Kontrol merkezi dediginiz sey direksiyon degisiminde yapilmiyor mu..? 8 tuslu direksiyondan 12 tusluya gecildiginde diresiyonun altinda bir beyin var o degisiyor..

Arguss
31 07 2014, 20:07
Hocam kontrol unitesi derken neyin degismesi gerek..? Bildigim kadariyla soket degisecek, 16 pinli olan soket 32 pinli olanla degisecek ve kodlamasi yapilacak..

Kontrol merkezi dediginiz sey direksiyon degisiminde yapilmiyor mu..? 8 tuslu direksiyondan 12 tusluya gecildiginde diresiyonun altinda bir beyin var o degisiyor..

Maalesef direksiyon da direksiyon kontrol ünitesi değişiyor, göstergede de bcm ünitesinin değişmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla

selseli
31 07 2014, 20:23
Ben 2009 model aracımda bu gösterge paneli değişikliğini yaptım sadece soket değişimi oldu.

kahtalı_mıçı
31 07 2014, 20:34
Maalesef direksiyon da direksiyon kontrol ünitesi değişiyor, göstergede de bcm ünitesinin değişmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla

Hocam yaniliyor olabilirsiniz, takometre degisimlerinde sadece soket degisimi yapiliyor ve sonrasida vag.com ile kodlama yapiliyor..

Sizin soylediginiz direksiyon alt beyni, 8 tuslu direksiyondan 12 tusluya degisimde degisiyor ve yine kodlaniyor..

kahtalı_mıçı
31 07 2014, 20:35
Ben 2009 model aracımda bu gösterge paneli değişikliğini yaptım sadece soket değişimi oldu.

Serkan bey takometre mi degistireyim diyorum ama dizele uygun bulamadim.. Dekor falan var buldum ama takometre dizelde sikinti..

selseli
31 07 2014, 20:39
Renkli gösterge gerçekten çok hoş duruyor. Daha önce ürün aldığım bazı satıcılar ile temasa geçeyim sizin için ama şimdi tatildeyim. 11 Ağustos sonrası görüşürüm.http://img.tapatalk.com/d/14/08/01/5u2aty3u.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/08/01/9y5utahy.jpg

kahtalı_mıçı
31 07 2014, 20:49
Renkli gösterge gerçekten çok hoş duruyor. Daha önce ürün aldığım bazı satıcılar ile temasa geçeyim sizin için ama şimdi tatildeyim. 11 Ağustos sonrası görüşürüm.http://img.tapatalk.com/d/14/08/01/5u2aty3u.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/08/01/9y5utahy.jpg

Memnun olurum, iyi tatiller..

Arguss
31 07 2014, 22:31
2009 modellerin bcm si destekliyordu, benim eski aracım 2008 modeldi olmuyordu maalesef belkide yanılıyor olabilirim, siz yine de araştırın tabi


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

saserka
10 06 2017, 14:21
Selamlar
B6 2007 benzinli kasaya en son en üst hangi takometre takılabilir? b8 premium tako takmak mümkün müdür? Çok mu şey istiyorum :)

Takılabilecek en üst mfa nın kodunu bilen arkadaş var mıdır acaba?

konan4206
10 06 2017, 14:45
Selamlar
B6 2007 benzinli kasaya en son en üst hangi takometre takılabilir? b8 premium tako takmak mümkün müdür? Çok mu şey istiyorum :)

Takılabilecek en üst mfa nın kodunu bilen arkadaş var mıdır acaba?
b8 takometresi komik olmuş yalnız. ayrıca sizin araca olmaz. olsa bilede 5 milyar verip takılacak tokometre sizin araca bir şey katmaz. b7 kasa tokometreleri olur.arka soket değişimi yapılarak. daha fazla detayında tecrübem yok.yapanlar bilgi verir.