PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Navitech Freeway DT-0633 Sorun acil yardım pls !!!



korn_17
05 06 2014, 23:40
Selamlar öncelikle, 2005 2.0 Fsi passat kullanıcısıyım. Aracım bir arkadaşımın aracıydı satın aldım 1 hafta kadar oluyor. Üzerinde bu aletten var çok uzun araştırmalar sonucunda bu alet olduğundan eminim. SD kart yuvası boş durumda benzer sayfalarda yorumlardan anladığım kadarı ile kart olmadan navigasyon datalarını göremediği için navigasyon menüsünü kullanamıyorum örneğin. Şimdi bu nokta da sizlere birkaç sorum olacak izninizle:

Herhangi bir SD kart alıp takarsam bu navigasyon muhabbetini kullanabilmem için ne yapmam gerek? Öncelikli sorum bu sonrasında ki sorum ise alacağım kartın boyutu ne kadar olmalı 2 GB, 4 GB ? Yani datalar ve haritalar aslında ne kadar yer kaplıyor bunu merak ediyorum aslında. Ve tabi bu yeni aldığım karta nasıl dataları ve haritaları yükleyeceğim navigasyonu çalısır hale nasıl getiririm kısaca?

Diğer bir sorum ise şu: Aletin Bluetooth fonksiyonunu kullanamıyorum, telefonumla eşleştirmeye çalıştım ancak telefonda eşleme kodu istiyor kod hakkında bir bilgiye sahip değilim, önceki sahibi aracın hiç kullanmamış onunda bilgisi yok. Standart bir kod var mı? Ya da set up da bluetooth kodunu resetleyip kafama göre bir kod verebileceğim bir kısım var mı? Ben kurcaladım set up ı ama bulamadım ya da yoktu böyle bir bölüm.

Diğer bir sorunum ise ne yazık ki sanırım araca bu sistemi montajlayan vatandaş ya çok acemi ya da aymaz olsa gerek ki sadece ön hoparlörlerden ses alabiliyorum. Arka hoparlörlerden ses gelmiyor. Ses yönü ayarından "rear" a çevirince örneğin çalan müzik duruyor. Bu cihaz ile aracın üstündeki hoparlörlerin uyumsuzluğundan mı kaynaklanabilir, yoksa arka hoparlör bağlantıları yapılmamış mıdır, ya da hoparlörler de bir sorun mu vardır bağlantı yapıldıysa bile? Bu noktalarda yardımcı olursanız çok sevineceğim. Herkese iyi geceler...

passatturkiye
05 06 2014, 23:44
Aynı mesajı iki defa yazamazsınız.