PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SEAT İbiza Planlıyoruz.



Doğan.
02 06 2014, 10:15
Arkadaşlar, bir arkadaşımla bu gün araç bakmaya gideceğiz. Boş bir SEAT İBİZA düşünüyoruz. En boşu. Kampanyalı anahtar teslimi 33 Bin Lira diyor sitesinde. Tahmini olarak son kaça bırakırlar bize. Öğleden sonra AVEK'e uğrayacağız. Ne önerirsiniz?

İkinci el i20 Troy baktık. Temizinden. Ama iyisi ortalama 26-28 dolaylarında. Ondan dolayı sıfır araç tercihimiz. Elimizde 30 Nakit var. Acaba diyorum, AVEK'ten fiyat alıp bi de, benim Passat'ı aldığım; Doğuş Oto Esenyurt'a mı gitsem. Değişir mi fiyat? Etkili olur mu?


Şimdiden çok teşekkürler.

mmcakmak
02 06 2014, 11:20
Ben hiç yorulmadan bayileri arayıp telefonda pazarlık yapın derim. İstediğiniz fiyata yaklaşanlar için de bayiye giderek nihai pazarlıkla bağlayabilirsiniz, böylece ekstra yorulmuşta olmazsınız. Satış temsilcileri ile konuştuğunuz için ciddi alıcılara kendi opsiyonlarını daha telefonda da kullnıyorlar.

burakerdogan
02 06 2014, 11:29
Yaz mevsimine giriyoruz işi aslı çok acil değilse araba bence beklemenizi yılın ikinci yarısının sonuna doğru aracı almanızı tavsiye ederim. Hem kampanyalardan dolayı hemde ellerinde kalan araçları çıkarma isteklerinden dolayı çok daha ucuza gelicektir.