PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bel ve sırt



austin powers
06 05 2014, 14:57
Golf ten CC ye geçiş yapınca koltukların bariz biçimde daha sert olduğunu fark ettim.
Sırtta sağlık sorunları olunca alışmak zaman alabilir belki ancak ağrılar aracın keyfini kaçırtıyor.
İnce Visco ped veya ince düşük yoğunluklu pamuklu ped e ihtiyacım var.
Konu hakkında tecrübesi olan paylaşırsa memnun olurum.

funky34
06 05 2014, 20:38
Sert koltuk rahatlık hissi vermemekle birlikte daha sağlıklıdır diye biliyorum. Ben Passat'ın koltuklardan çok memnunum.

07PASSAT
06 05 2014, 21:08
Sert koltuk rahatlık hissi vermemekle birlikte daha sağlıklıdır diye biliyorum. Ben Passat'ın koltuklardan çok memnunum.

Bende passatin koltuklarindan asiri memnundum ama cc nin ön koltuklari passat kadar rahat degil


~VW CC 1.4 TSI DSG 160HP~

austin powers
06 05 2014, 22:27
Bugün işbir yatak, yatsan tempur a gidip araç için visco tip ped veya sırt destek ürünlerini denedim aracımda ancak en ince olan bile rahat ettirmedi. Çünkü o bile kalın geldi ve koltukta oturma biçimini bozdu.

Bu arada detaylı olarak 2 arabamın koltukları arasındaki farkları inceledim (Golf alcantara - CC alcantara). CC nin bel kısmındaki eğim daha fazla. En bariz fark ise CC de oturulan bölümde ciddi biçimde eğim olması. Golfte oturulan bölüm neredeyse dümdüz. Bu sebeple CC de oturunca bel kısmı golf e göre daha aşağıda kalıyor. Hatta bu yüzden bel destek kısmı olması gerekenden daha yukarıya denk geliyor ve rahatsızlık veriyor. Sanırım bugün bel kısmına denediğim ürünleri aslında oturma bölümündeki açılı kısma denemem gerekiyordu. Evde bulduğum iş görür yastıklar ile bu denemeler yapacağım. Golf ile aynı gibi olur ise buradan paylaşırım.

Sizinde bu konuda tecrübeleriniz var ise paylaşın :)