PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sigorta tablası yandı yardımcı olurmusunuz..



hamuş_06
01 05 2014, 23:02
selam arkadaşlar 1997 model passat sahıbıyim geçenlerde arkadasıma verdım arabayı benı aradı ve sigorta tablasının yandıgını söyledı cok şükür arabaya yanmamış baya bi kötü yanmış resimlerinide yüklerim şuan mevcut değil. araç uzun farları yakınca alev almış arkadaşın dedıgıne göre sadece uzunlarda sıkıntı var galıba . neyse ustaya gösterdim baktı ölçtü biçti hiç bir sıkıntı olmadıgını kabloların saglam olduğunu söledi ve eriyen sigortaları cıkarıp yenılerını taktı bi kaç kabloya bant çekti. dedim bunu çıkmasını bulup değiştirelim gerek yok ama sen bilirisin falan dedi değiştirirsen bu tablayı arabayı komple göğsünü falan söökmemiz lazım bu tabla ile kablolar bir bütün dedi i. şimdi hiç bişey olmamıış gibi sürüyorum ama bu konu hakkında bilgi verirmisiniz.. biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin...

gdemirer
02 05 2014, 00:13
Öncelikle geçmiş olsun. Bence sigorta kutusunun söylediğiniz şekilde zarar görmesi pek normal değil, daha büyük ve tehlikeli bir kısa devrenin göstergesi olabilir. Bence en yakın bir zamanda yetkili serviste kontrol ettirmenizde fayda var.

hamuş_06
02 05 2014, 00:23
bilmiyorum bütün akşamlar çalışır durumda usta ile birlikte 15 dk başında bekledik hiç bi sorun cıkarmadı bende anlamadım. dediğiniz gibi bi sevise götürsem sanırım iyi olur.