PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat 1.6 Tdi Dsg Comfortline siparişler hakkında



MURAT ŞEHRİ
05 04 2014, 12:13
Arkadaşlar öncelikle tüm passat kullanıcılarına selam ederim. 04.04.2014 günü itibariyle aracımın siparişini vermiş bulunmaktayım. Passat araçlarda olmazsa olmaz dediğiniz opsiyonlar ve araca en çok yakışan renk konularında fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkür ederim.

sebinefe
05 04 2014, 12:15
Sanruf, Bi-zenon ledli, arka elektirikli perde, karartılmış camlar.

BMW
05 04 2014, 12:23
Kansas jantlar,geri görüş kamerası,anahtarsız giriş ve çalıştırma,bixenon farlar,led stoplar & led gündüz farları,sunroof,karartılmış arka camlar,arka elektrikli perde,elektrikli katlanır yan aynalar,renkli ekran yol bilgisayarı vs.Aslında bana kalsa highline modeli alınmalı üstünede kalan tüm opsiyonlar eklenmeli.Ancak o kadar para verecek bir babayiğit şuana kadar ne forumda ne başka yerde görmedim,duymadım.Ama nadirde olsa mutlaka vardır bundan adım gibi eminim.Her neyse aramıza hoş geldiniz.Aracınızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

MURAT ŞEHRİ
05 04 2014, 15:26
Teşekkür ederim. Higline versiyonunu düşündüm bende ama aracın göğüslüğündeki ceviz renk ahşap kaplama bana itici geldi. Ve fiyatınında bana göre yüksek oluşu Comfortline modelini tercih ettirdi. Renk olarak beyaz Düşündüm ama siyah renkte aklım kalmadı değil. Kararsızlık yaşadığım bu konuda beyazı tercih ettim. Opsiyon olarak sanroof. Led & biexon far, anahtarsız giriş ve çalıştırma Güvenli kilitlemeli. Alarm. Cep telefonu hazırlığı. Karartılmış arka ve yan camlar. Katlanır aynalar. Geri görüş kamerası. Renkli yol bilgisayarı. Ambiyans aydınlatma yı eklettim. Aracın teslimi aşamalarını sizlerle paylaşıcam.