PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon kutusu problemi b6



cristal
17 02 2014, 11:31
Yakın zaman içinde Direksiyon kutusundan gelen langur lungur ( küçük desibellerde bile olsa :) ) seslerden dolayı direksiyon kutusunu B7 nin direksiyon kutusu ile değiştirdim. Ürün sıfır ve orjinaldi. Direksiyon eski direksiyona göre daha yumuşak olması gerekirken dahada sertleşti. Servisekiler psikolojik olduğunu söylesede elimin kolumun şehir içi yorulması psikolojik olamaz sanırım ?

Bilgi ve görüşlerinizi alabilirmiyim. uyum problemi olabilirmi B6 Araca B7 Direksiyon kutusu takmanın ?

MetinOsmanlı
18 02 2014, 09:32
Arac yürür durumdaken dreksiyonda el yorulyosa bu şase veya büyük ihtimal kütük dengesizligindendir. b6 ya b7 direksiyon uyum olcagını düşünmüyorum dreksiyonndan çevirirken ses gelyosa iç kısmından orda beyaz yuvarlak bişey var ondandır sürtünyorsa eyer aracında saga veya sola çekme varsa kutudandır b6 ya b7 takılmaz pert araçlardan cıkma alsan en iyisini yapardın

emperor
18 02 2014, 09:44
direksiyon kutusu aynı olmasa takmazlardı zaten,iki kasa arası neden öyle bir değişiklik yapsınlar ki?bende çıkmayla değiştirmiş,ilk başta bana da sert gibi gelmişti,o langur lungur sesin gıcıklığını çok iyi biirim..aracın sağa sola çekmesiyle direksiyon kutusunu ilgisi yoktur ayrıca..