PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo SUV Geliyor



alnescafe
24 01 2014, 18:50
B Segmentinin Avrupa'daki belki de en popüler modeli olan Volkswagen Polo, üretime başladığı 1975 yılından bu yana 5 jenerasyon ile milyonlarca satıldı. Polo modelinin bu başarısının farkında olan Alman otomobil devi Volkswagen, modelin SUV versiyonu, Polo SUV modelini piyasaya sürme kararı aldı.

Markanın subkompakt SUV Üretmek istediği bilgisi bir süredir otomobil kulislerinde konuşuluyordu, ancak VW cehpesinden resmi bir doğrulama yada ret gelmiyordu.

Geçtiğimiz gün Alman otomobil dergisi AutoBild'in yeni sayısında yayınlanan habere göre Polo SUV modeli tam 2 ay sonra Cenevre Otomobil Fuarı'nda Volkswagen standındaki yerini alacak. Dergide yayınlanan resmi olmayan bilgi ise markanın bu subkompakt SUV modelini 2016 yılında satışa süreceği yönünde.

Volkswagen yönetim kurulundan da onay almayı başaran Polo SUV modeli bu isime değil daha farklı bir isime sahip olacak. Markanın Polo modelinin SW, van ya da cabrio versiyonları ise üretmeyeceği belirtildi.

Aslına bakılırsa bu projeyle ilk olarak Audi ilgilenmişti ancak marka daha sonra bundan vazgeçti. %99.5'i Volkswagen Grubu bünyesinde bulunan Audi, A3 modelinin SUV versiyonu üreterek Q3 modelinin altında konumlandırmak istiyordu arabalar gen tr alıntıdır...13989

muratuysal
25 01 2014, 08:55
Buyursun gelsin.:)
VW ailesi genişliyor