PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni golf casus foto



alnescafe
10 12 2013, 04:19
bu birazda olsun passatın yeni kasada olacak ön kaput ve tampon far sis ayna öncü olabilir.......................................... .....


13596

arbalargen tr alıntı..................



Alman otomobil devi Volkswagen Eylül ayında 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sergilediği Golf Sportvan Konsept modeli, o zamanlar sadece konsept bir modeldi, ancak görünüşe göre Volkswagen bu model satışa sunma planları yapıyor. Golf Sportvan modelinin geliştirilmiş prototipi geçtiğimiz gün Almanya’da test sürüşleri sırasında görüntülendi.

Casus kameralara Almanya’nın zorlu hava koşullarında kamuflajsız olarak test edilirken yakalanan ve bir önceki Golf Plus modelinin yerini alacak olan Golf Sportvan’ın prototipinde, konsept modelden farklı olarak daha ufak jantlar ve yenilenmiş ön sis farları yer almış.

Volkswagen’in bu modeli geçmişte olduğu gibi Golf Plus adıyla mı yoksa Golf Sportvan adıyla mı piyasaya süreceği ise henüz netlik kazanmış değil. Mevcut yeni Golf modelinden biraz daha geniş boyutlara sahip olacak Golf Sportvan, 2,685 mm’lik tekerlek açıklığı ile mevcut hatchback modelden 50 mm daha uzun ve 8 mm daha geniş boyutlara sahip olacak. Bu genişleyen boyutları sayesinde Golf Sportvan arka koltuktaki yolculara daha geniş bir oturma alanı, bagaj kısmına ise ekstra yükleme kapasitesi sunacak.

Göründüğü üzere test aşamaları halen devam eden ve bir yandan da geliştirme aşaması süren yeni Golf Sportvan modelinin üretim versiyonunun en erken 2014 yılının Mart Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerinin yapılması bekleniyor. Yine 2014 Nisan ya da Mayıs aylarında satışa sunulması bekleniyor. Yeni Golf Sportvan modelinde Golf hatchback ile aynı motor seçenekleri sunulacak

Passait
10 12 2013, 11:13
Bir ara Golf Plus diye bir model çıkarmışlardı.Benim görüşüm tamamen Golf efsanesine leke sürmek için çıkarılmış bir modeldi.Çok itici bir tipi vardı.Tabi beğenip alanlada vardı zevk meselesi.Buda ona benzer birşey galiba ;)