PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 . Stop Lambasının Ordan Gelen Ses???



Sessizlik
15 11 2013, 23:04
Merhaba Arkadaşlar,

Aracım 3.000 km de yaklaşık 3 aylık araç yanlız arka 3. stop lambasının üstündeki uzun pandizotun ordan patika yollarda ses geliyor.Catır çutur.Sanki plastik bir parça kasılıyor ve çatırdıyor gibi.
Arkaya oturanı rahatsız edecek kadar.Bunun için yetkili servise götürdüm izolasyon yaptık dediler.Kullanılan malzeme bakalit olduğu için ellerinden geleni yaptıklarını aktardılar.Ancak artık düz yolda bile ses geliyor.

Eğer sizde böyle bi sorunla karşılşatıysanız nasıl çözdünüz.Bu işin bi ustası var mı??? Garantiyi falan geçtim dışarda yaptırmayada razıyım.
Bu arada aracı alırken doğuş oto tüm camlara flim hediyesi yaptı.Bundan kaynaklı bişey olabilir mi???

Lütfen fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Teşekkür ederim.

Arguss
15 11 2013, 23:09
Bendede aynı problem vardı bıraktım servise, yaptılar bir daha yaparsa sert bi yumruk atım dediler :) o parça tırnaklardan birinden çıkmış genelde olabiliyor


iPhone 'den Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

Sessizlik
23 12 2013, 09:15
Gerekli işlemler serviste yapıldı.Yurt dışındaki üretici firmadan özel olarak izolasyon maddesi geldi.3-4 saatlik operasyon sonrası şuan ses kesildi.Yeniden güzel derin sesizliğime kavuştum.:)

izlandalı
23 12 2013, 09:46
Merhaba,
Aynı sorun benim aracımda da cam filmi yapıldıktan sonra oldu tırnakların bir kısmı metal bir kısmı plastik metal olanlardan tıkırtı şeklinde özellikle bozuk yollarda çok fazla ses geliyordu. Yektili servise söylediğimde hemen çözeriz dediler 1 saat içinde yalıtımı yaptılar. Ustaya bu şekilde çok şikayet geliyormu diye sorduğumda çok nadir 10 araçtan birine yapıyoruz bu yalıtımı dedi. 3 hafta önce yapıldı bende de bu işlem şu ana kadar hiç bir ses yok