PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : passat 1.6 tdi comfortline man. almak istiyorum



flogart
19 04 2013, 18:13
arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu nihayet passat 1.6 tdi comfortline manuel almaya karar verdim, sormak istediğim bir kaç konu var siparişi şu an versem en erken ne zaman gelir araç, birde ekstra olarak lastik basınç sensörü istiyorum bu donanım ne kadar ekleten var mı hiç

Emre_4758
19 04 2013, 18:15
Aracınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun,bayileri dolaşarak gemideki veya üretimdeki araçları öğrenebilirsiniz (daha erken istiyorsanız bu şekilde alacaksınız),özel üretim yaptığınızda çok daha uzun sürede alırsınız aracı.Ekleteceğiniz opsiyon da özel üretime gireceğinden aracınızı daha geç teslim almak zorunda kalacaksınız.Kısacası eklediğiniz opsiyon,aracınızın geliş tarihini erteleyecektir.

dracarys
19 04 2013, 18:19
Öncelikle çevre illerden başlayarak araştırmaya başlayın.
Fakat opsiyonlara pek takılmayın,yani istediğiniz renkte araç bulmanız da zor.
Belki bayilerin elinde olan veya sipariş iptalleri sonucu boşa çıkan araçlara denk gelirsiniz.

Taner Göde
19 04 2013, 19:50
Genelde söyleyeceğim şeye kendim de karşı çıkıyorum fakat Doğuş Çıkışlı sıfır araç satan tüccarlar da var. Bunlar araçları TIR'dan indirmeden alıyorlar, bir miktar kâr koyuyorlar ve öyle satıyorlar, hatta bazıları liste fiyatına da veriyor ama bayinin liste fiyatından yapacağı indirim kadar da fiyatı düşürmüyorlar. Araç almak istiyorsanız TÜM bayileri araştırın derim. Ayrıca 1-2 bin TL farkla aynı aracı sıfır satan tüccarlar (galeriler) de ciddi alıcı iseniz uygun bir kolaylık sağlayabilirler belki.