PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : klimamdaki sorun serviste çözülmedi



dartagnans
29 03 2013, 14:41
dün aracımın 15bin bakımını yaptırdıktan sonra bu sabah arabaya bindim motor ısındıktan sonra klimayı açtım 25 dereceye getirdim (AC kapalıydı), fakat bir süre sonra soüuk hava verdiğini farkettim(dışarıdaki hava gibi) ve normalde sadece yanlardan vermesi gerekirken ortadaki fanlardan da geliyordu. bunun üzerine servise de yakın olduğum için kartal doğuşa gittim, çok anlaşılamadı aslında sorun, orda diğer tuşları karıştırırken de düzeldi. yine de güncelleme yaptılar. bir saat kadar sürdü arabayı tekrar alıp çıktığımda sorunun düzelmediğini farkettim tekrar servise gittim bu kez onlar da sorunu farkettiler ancak ordaki sorumlu kişi çok da nedene dair birşey anlayamadı. bir iki hafta sonra devam ederse uzun bir zamanda tekrar bakalım dedi. sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl düzelir? (bu arada klima ayarını HIGH yaptığımda olması gerektiği gibi yanlardaki fanlar çalışıyor ve sıcak hava geliyor, 26'a düşürdüğümde yine aynı sorun çıkıyor)

dartagnans
29 03 2013, 15:16
bir sorunumu daha iletmek istiyorum belki benzer bir problem yaşanmıştır. aracım özellikle düşük hızlardayken ve soğuk olamayan havalarda çok anlamasam da süspansiyondan tıkırtı sesi geliyor bu konuda da servisten yardım istedim çok sık karşılaşmadıklarını söylediler. tekrar götürmeyi planlıyorum.

06Tİ06
31 03 2013, 13:45
merhaba benim sorunumda klima ile ama nedeni nedir bilemiyorum sorun 99 1.8 t passat klima ekranında normalde kontak açıldığında off yazıyodu şimdi kontağı açtıgımda bütün simgeleri yanıp sönüyo nedenini bilen varsa yazabilirmi yada yardım edebilirmi

vospar
31 03 2013, 14:40
yazılımdakı programlanmadan meydana gelen bır sorun cıhaza baglatın yenıden programlatın o zaman duzelır bazen boyle seyler olabılıyor sadece yaapmanız gereken yenıden programlatmaktır ozel bır servıse gıdın cıhaza baglansın degerlerı yenıden yuklensın duzelecektır.