PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otoparkta tamponuma sürtmüşler.



Pegasus
19 03 2012, 11:40
Ankara'da havalar uzun zamandır yağışlıydı, heryer çamur. Cuma günü hava düzelince arabayı bir yıkatayım dedim. Araç temizlenince ne göreyim, ön tampon sol köşesinde araç sürtmesinden oluşan çizikler. Bir kısmı yüzeysel ama birkaç tanesi derin sayılır. Sinirim geçtikten sonra çare aramaya başladım.

Arkadaşlarımın tavsiyesi ile Ankara Meguiars'a bu sabah aracı bıraktım. Hem çizikleri gidermeye çalışacaklar hem zaten yaptırmayı düşündüğüm boya koruma ve tüm kaput, tampon koruma filmi kaplayacaklar.

İşlem öncesi ve sonrası için fotoğraf çekmelerini istedim. Bakalım ne kadar başarılı olacaklar. Fotoğraflar elime geçince paylaşacağım.

bjk
19 03 2012, 12:20
geçmiş olsun gerçekten otoparklarda özellikle bu durumlar çok arttı önlem almaları lazım:)

OrkunD
19 03 2012, 12:51
Uslübünuza dikkat edin lütfen.
Passat Turkiye Yönetim

cem07
19 03 2012, 23:31
hahahahahahah:)):))

academian97
20 03 2012, 01:08
Pegasus Bey, fotoları merakla bekliyoruz.

İnsan bilmeden kendisi de sürtmüş olabiliyor bazen. Ben kendim sürttüğüm kırmızı bir arabanın boyasını tamponumda "ruj" lekesi gibi kaldığını taa 2 gün sonra görünce ayıkmıştım. Hani kendi sürttüğümü bilmesem hıncımı eski arabamdan (Honda Civic) çıkaracaktım; geceleyin kiminle birlikteydin? Bu ruj lekesi kimin? diye :)))





Uslübünuza dikkat edin lütfen.
Passat Turkiye Yönetim

İşte bu yüzden her gelenin ilk mesajında kendini tanıtması, ortama bir selam vererek girmesi yönünde yönlendirmeler, uyarılar olmalı.

Diğer köklü forumlardan gördüğümüz kadarıyla ve tecrübeyle sabittir.

Saygılar.