PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Android interface kullananlar



ARTUL
04 01 2018, 00:16
Merhaba arkadaşlar, passat b8 2015 model comfortline aracımın medya cihazından mennun olmadığım için ekran değiştirme düşüncesinde idim, internette araştırma yaparken necvox interface ürününe rastladım, acaba aramızda bu interface ürünü veya başka bir interface ürünü kullanan varmı? Mennuniyetiniz nedir.

onurkaradeniz
29 07 2018, 15:37
Merhaba, ben 2 yıl önce taktırdım ama farklı bir tane. Sürekli yoldaysan kullanışlı. İlgilenirsen ben sökmeyi düşünüyorum. Özelden yazabilirsin

Closed
30 07 2018, 16:08
Bende orjinal yeni ekran var. Android auto ülkemizde resmi olarak kullanıma açık değil fakat bir şekilde indirip kurdum. Video oynatma özelliği kaza riski vs gibi nedenlerle yok. Normal menüdeki ses özelliklerine ek olarak telefondaki bazı müzik uygulamalarını ekrandan çalıştırabiliyorsun (Spotify vs gibi). En önemlisi google haritaları ekrana yansıtabiliyorsun ki ben sadece bu özelliğini kullanıyorum. Eskiden navigasyon için telefonu oraya buraya tutturmaya çalışıyordum şimdi kablosunu takip telefonu dilediğim yere koyabiliyorum. Navigasyonyu sık kullanan biriysen iş yapabilir. Görsel olarak da bence ciddi fark oluşturuyor. Bu ikisi senin için çok da önemli değilse ekstra ücret verip taktırmaya değmez kanaatindeyim.