PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka sağ cam kendiliğinden kapanmiş



uzakkisla
20 09 2017, 13:00
Passat B8 Comfortline bu sabah arka sol cam açık kalmış yarıya kadar anahtar yoktu yanımda eve haber verdim gidin kapatın diye gidip baktılar camlar kapalı herhangi bir şey yok dediler bunun sebebi nedir neden böyle birşey olabilir bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim. 4 cam değil sol arka cam yarıya kadar açık iken kendiliğinden kapanmış.

catek
20 09 2017, 13:54
Genelde gizli özellikleri açtırılmış araçlarda yağmur yağarsa açık kalan camları araç kendi kapatıyor. Yağmur veya başka bir su damlası ön cama gelince açık kalan camlar kapanıyor. Önceki B7 aracımda vardı. Belki böyle bir durum olmuş olabilir.

uzakkisla
20 09 2017, 19:37
Genelde gizli özellikleri açtırılmış araçlarda yağmur yağarsa açık kalan camları araç kendi kapatıyor. Yağmur veya başka bir su damlası ön cama gelince açık kalan camlar kapanıyor. Önceki B7 aracımda vardı. Belki böyle bir durum olmuş olabilir. oğlum da aynısını söyledi gizli Özellikleri ender elektronik maltepe de açtırmıştık ama comfortline de yağmurda camlar kapanmaz demişlerdi üstelik yağmurda yoktu fakat terleme vardı aracın üzerinde
Hayırlısı bakalım çözebilirsem paylaşırım
İlginiz için teşekkür ederim

catek
20 09 2017, 20:06
oğlum da aynısını söyledi gizli Özellikleri ender elektronik maltepe de açtırmıştık ama comfortline de yağmurda camlar kapanmaz demişlerdi üstelik yağmurda yoktu fakat terleme vardı aracın üzerinde
Hayırlısı bakalım çözebilirsem paylaşırım
İlginiz için teşekkür ederim

Benim B7 de comfortlinedı ve yağmurda kapanma özelliği vardı. Ben de ender elektronikte açtırmıştım 2014 yılında. Bayağı iyi bir özellik bir deneyin isterseniz camları açıp aracın ön camına su tunun. Ancak silecek kolu otomatikde olacak.