PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B8 yedek anahtar kulnm. sonrası far sensörü sorunu



doktoroktay
02 07 2017, 15:05
Arkadaşlar aracımın yedek anahtarını 1 kez kapıyı açmak için kullandıktan sonra artık diğer anahtarla arabayı gece kapıları ilk açtığımda far sensörü devreye girmiyor.Ancak aracı tekrar kapatıp açınca devreye giriyor.Servise yolumun üzerindeyken uğradım ordaki ustaya hiç yedek anahtarı kullandığımı söylemedim aslında aklıma gelmedi yedek anahtarı kullandıysan olabilir dedi direk.Asıl anahtarı uzaklaştır aracın yanından sonra yedek anahtarla aç arabayı ayarları yap düzelir dedi.Ama ne ayarı anlamadım.Varmı başına böyle bişe gelen?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

brb89
02 07 2017, 15:32
B8de cikan her sorun setvise gore normaldir allah baska dert vermesin kucuk bi sorunla basladin insallah baska olmaz

Münir Sekmen
02 07 2017, 18:32
Yedek anahtarı kullanınca bazı ayarlar değişiyor aynı şey superbde başımıza geldi yedek anahtarı kullanınca dil ayarları değişmişti. Servisin dediği gibi ayarları tekrar yapın düzelecektir. Kimse de normal dememiş zaten o arkadaş niye atlamış anlamadım aksine servis siz söylemediğiniz halde sorunu tahmin etmiş. Yedek anahtar karışıklığa sebep olabiliyor bazen.

FTL
02 07 2017, 20:08
arabamızı eşimle beraber kullanıyoruz yani her iki anaharda kullanılıyor, böyle bir sorunla karşılaşmadım, ayrıyeten saçma geliyor bana

merkantal
02 07 2017, 21:47
Benzer durumla tigunda da karşılaşmıştık,bir problemden daha çok aracın sistemi ile alakalı ( bilgisayarda yönetici parolası ile tüm işlemleri yapabilsenizde misafir hesabı ile yapılamıyor buna benzer bir durum sanırım)