PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır araç aldım ama...



mmm
12 12 2016, 22:00
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Konya gökmen oto hakkında bilgi vereceğim ki bundan sonra bunu okuyanlar benim gibi mağdur olmasınlar...
Öncelikle 2 aralık günü yeni araba almaya karar verdikten sonra Ankara'dan konya vw bayisi gökmen otoyu aradık. Önce telefona Musa Ünlü diye bir satış temsilcisi çıktı. Polo 1.2 tsi manuel 90 bg araba fiyatını sorduk. 56,300 tl dedi (diğer tüm bayilerde ve liste fiyatı 53,600 tl). diğer bayi fiyatlarını söyleyince umursamaz bir şekilde biz de böyle dedi. Telefonu kapattım. 5 dk aradan geçince bu sefer kendim aradım fiyatı sordum ellerinde araç olduğunu ve en son fiyatın 53,000 olacağını söylediler. Anlaştık kapora verdik. Bu arada defalarca bir sıkıntı olup olmayacağını sorduk. Sıkıntı olursa paranızı iade ederiz arabayı almazsınız dediler.
İşlemleri tamamlanan arabayı 6 aralık günü sabah almaya gittik. Güleryüzle karşılama, vay efendim şöyle hoşgeldiniz filan yağlama işlemleri... bu arada bize bu samimi davranışlar ile bu kağıtları imzamak gerekiyor filan diye bize iki arada bir derede aracı kusursuz teslim aldım kağıdını da imzalattılar. Sonra arabayı teslim almak için incelemeye gittik. Arabanın sağ arka kapısında derin bir çizik mevcut. Hemen arabanın yenisi ile değiştirilmesini veya para iadesinin yapılmasını istedik. Tüm bayi çalışanlarını toplayarak bir toplantı yaptı.(bu arada bizler aşağıda beklemekteyiz). Toplantı sonucu 3 satış elemanı gelerek yapacak hiçbir şey olmadığını sadece bagaj havuzu verebileceklerini söylediler. Bunun üzerine bunun saçmalık olduğunu, bu teklifin hiçbir şekilde ahlaki ve etik olmadığını söylememize rağmen sıfır almak istediğimizi aracı çizik teslim etmek istediler. Sesimizi yükselttik bu sırada satış şefi olan Musa Ünlü yanımıza gelerek elini de sallayarak ne istiyorsunuz 500 tl verelim alın gidin arabanızı dedi. (ukala bir şekilde). Sinirden patlamamak elde değil. Bunu yargıya taşıyacağımızı arabayı almayacağımız söyledik ve teslim aldık kağıdının yırtıp atılmasını istedik. Sonra hepsi bir köşe bulup kaçtılar. Karşımıza muhattap alacak kimse yok. Düşünün bayide kimse kalmadı. Kimisi dışarı çıktı kimisi arka tarafa kimisi yukarı kaçtı.
Bir süre sonra pişkin bir şekilde bayi müdürü de işin içine girerek teslim kağıdını veremeyeceklerini ve o kağıda dokunamayacaklarını söylediler. Bu arada olanları ordakilerden izin alarak kameraya çektik. Çok net bir şekilde hepsine birden şu soruyu 2 defa sordum ve Musa çalışandan 2 defa çok net bir yanıt aldım. BEN ARABAYI KUSURSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM ALDIM MI? -HAYIR ALMADIN. BEN ARABAYI KUSURSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM ALDIM MI? -HAYIR ALMADIN. O zaman neden teslim aldım kağıdını vermiyorsun veya yırtmıyorsun. O kağıt yargıya gidecek diyor. (kayıtlarda çok net mevcut)
Daha sonra güvenliklerini çağırdılar biz de polis çağırdık. Polis gelince bayi müdürü Hakan bey biraz daha alttan alarak bu konuyu yargıya taşımamamız gerektiğini hukuki işlemlerin aylarca süreceğini bu süreçte arabayı teslim alamayacağımız için zaten bizim mağdur olacağımızı söyleyip durdu. Ve sonunda bir miktar para iadesi yaparak elimiz mahkum bir şekilde şehir dışından geldiğimiz için de arabayı alarak oradan ayrıldık.
Bu arada çalışanların itirafları
- toplantıda defalarca müdürlerimize sonda yapacağımız indirimi başta yapmalıydık dedik
-Musa bey (satış şefi) bizlere(satış elemanlarına) de böyle, vakti vaktine uymuyor
-siz haklısınız ama müdürlerimiz bişey demeyince biz bişey yapamıyoruz
-biz de sizin yerinizde olsak bu arabayı almazdık
-satış temsilcisi teslim aldım kağıdını bize vermek için arayınca bulamıyor ve Musa Ünlü o kağıdı saklamıştır diyor.
SİMDİ KONYA VOLKSWOGEN BAYİ GÖKMEN OTO ÇALIŞANLARI, ŞATIŞ ŞEFİ VE MÜDÜRLERİ;
Bu tarz ticaretten kazacağınız para nasıl içinize sinecek..

-Merve-
12 12 2016, 22:34
Çok can sıkıcı bir olay siz bunları yaşamamak için sıfır araç alıyorsunuz üzerine böyle bir muamele görüyorsunuz.. Yani hayırlı olsun ne diyebilirim ama o satış temsilcileri de az tatlı su kurnazı değil neden telefonda size araçta böyle bir durum olduğunu söylemediler? Yine olan sana olur gibi sözlerle sizi almaya mecbur bırakmışlar . Şimdi de suçu müdüre falan atıp kendilerini sıyırıyorlar. Böyle kabadayıvari tavırlı, insan ilişkilerinden habersiz insanlar nasıl bu konumda kalabiliyor anlamıyorum.. İnşallah araçla ilgili son sorununuz bu olur..

engn
12 12 2016, 22:41
Ah be kardeşim ,yani nasıl kendin elinle düştün bu tuzağa?Arabayı görmeden imzayı neden atarsın?Klasik Vw bayi numarasıdır.Buna benzer olayları defalarca okudum ,duydum...Böyle şerefsizlikleri okudukça sinirleniyorum...

ilkemutluer
12 12 2016, 23:03
Yazıklar olsun....Bu işin peşini bırakmayın gidebildiğiniz yere gidin

levondai
12 12 2016, 23:29
birader bunlar araba satıcısı değil dolandırıcı olmuş..4-5 bin tl için yaptıklarına bak. hakkını her yerde aramalısın.. bu forumda konya da yaşayan vw sahipleri ile iletişime geçilip konya gökmen oto protesto edilmeli. memlekette hırsız ve dolandırıcılar cirit atmaya başladı.

George Hagi
12 12 2016, 23:45
Hocam Çok geçmiş olsun..

İşte diyorlarya ölürmüsün öldürürmüsün.

en önemli noktayı yazmamışsınız. Ne kadar para iadesi aldınız?

Buna sessiz kalınmamalı bugün size yarın hepimize site yöneticileri öncülüğünde harekete geçilmeli toplumsal tepkimizi ortaya koymalıyız. Gerek mail gerek telefon vb şekillerde başkalarının da canının yanmaması için tepkimizi koyalım.

geceyry
13 12 2016, 01:00
Bu nedir ya. Bu nedir. Acilen birşeyler yapılmalı. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma. Bize düşen neyse gereken neyse yapalım. Şikayet edilecekse her türlü varım. Konyada olsam bayinin önünde bir protestoda yapabilirdik.

merkantal
13 12 2016, 01:44
Hocam aslında hemen polisi arayacaksınız, tutanak tutturup, mümkünse aynı gün c.savcılığına dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacaktınız,yine mümkünse çok kısa sürede asliye hukuk mahkemesine istirdat davası açacaktınız...Size bunu yapanlar,hem savcılıkla uğraşırlardı hemdr vekalet ücreti ve masraflar ile faiz dahil en az 5 bin fazlası ile paranızı öderlerdi,ancak bunlar en az 3 6 ay süre alırdı.

Fatih69
13 12 2016, 08:58
Almayacaktınız aracı yanlış yapmışsınız kardeş
Neyse geçmiş olsun inlallah

HdrSuer
13 12 2016, 10:03
Kime güveneceğimizi şaşırdık, bende aracı Elazığ Polat otomotivden sağlam teslim aldığıma dair imza attım. Sonradan arac testine çıktık aradan 2 gün sonra ön camda yan aynada VE arka camda geçmeyen lekeler yüzünden servise gittim. Ön cam yan aynalar temizlendi, yüzeysel temizlemişler fazlalığı duruyordu ben tekrar götürdüğümde ön cam VE arka camı çizdiler. Ön cam serviste değişildi , sol ayna camı gene serviste değişildi. Fakat arka camda ki bazı çizikler dikiz aynasından bakınca gözüme takılıyor.. Tekrar servise gittim Servis ustası buna bişey yapamam ben diyip müdüre yönlendirdi , Servis müdürüne mahkeme yolun açıktır diyip sohbeti bitirdi. Doğuş otomotivi aradım Arka camda güneşte beliren kilcal çizikler mevcut olduğunu söyledim. Bayiyi arayıp fotoğraflarınızı isteyecez dediler. 2 dk sonra VW DİYALOG MURAT bey aradı, herhangi birsey yapamayacaklarını aracı sağlam teslim aldığıma dair imza attığımı söyledi. Aracım suanda 1450 km'de 100.000 lira para verip ön camı değişen mağdurlardanım bende , arka camdaki çizikte dikiz aynasında gözüme takıldıkça uyuz oluyorum şuanda zaten Passattan soğumuş bulunuyorum.. VW DİYALOG MURAT bey ayrıca geçen zaman diliminde yanı 2 ay içinde nelerin yaşandığını bilmiyorum dedi. Yanı biz 100 bin lira para verecez henüz 1450 km de olan aracımızı gidip çizecez Akıl işi değil. Önceki aracım megane alsaydım keşke .. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Mahkemeye de gitmiyorum bu benim nasibimse Eyw, ama değilse Allah onları da ayni durumla karşılaştırsın..

DRAGER
13 12 2016, 10:10
ayıplı malı sıfır sorunsuz araç olarak satan sadece vw mı var bu nedir yahu pişkinliğe bak

AYDIN_67
13 12 2016, 10:11
geçmiş olsun

irfanakin8256
13 12 2016, 12:19
çok üzücü bu olay.geçmiş olsun.alt tarafı 3*4 bin azına sat ve deki alana:burası sorunlu çizik var şu fiyata veriyoruz.alanda memnun kalsın satanda ne oldu şimdi 3 bin tl fazla kazandın.müşteri memnun mu?yazık çok yazık.bize de ders olsun.bir daha sıfır araç alacaksak aracı görmeden imza atmayalım...

mmm
13 12 2016, 20:54
kardeşler geçmiş olsun temennileriniz için sağolun.
1000 tl gibi bi para iadesi aldım. aptallık yaptığımı teslim aldım kağıdıma imza attıktan sonra fark ettim. bunlara tutanak filan tutup bu işin sonuna kadar gidecektim ama aptallığıma yanayım. bu kağıdı imzaladığım için sıkıntılı bi süreç olacağından Allah'ından bulsunlar deyip mecburen teslim aldım. ilk sıfır aracım olduğu için acemiliğime geldi. neyse okuyan arkadaşlar dikkatli olsunlar. Aman gülen yüzlere kanıp kağıt filan imzalamayınn...

mmm
13 12 2016, 20:58
Bu nedir ya. Bu nedir. Acilen birşeyler yapılmalı. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma. Bize düşen neyse gereken neyse yapalım. Şikayet edilecekse her türlü varım. Konyada olsam bayinin önünde bir protestoda yapabilirdik.

kardeşçoksağol.şucümleleribileyazmanyeterli.eyvall ah

senturk.bilal
13 12 2016, 21:33
Ticarette ahlak diye birsey kalmadi. Sorsan vw bayisinda mudurum diye trilyonluk hava yapar ama bes paralik el kol hareketleri falan. Kiracaksin o eli bak birdaha yapabiliyormu?

brb89
14 12 2016, 00:31
Bende zamanında sıfır b8 passatı almaya giderken pazarlık konısunda dıkıntı yaşamıştım burda dile getirdim hemen bi telefon geldi ardından mail geldi benim burda yazdıklarımı görmüşler benim yazdığım yazıyı burdan kesip bana göndermişler falan filan yani bu yazdığınız yazıyı kesın onlar görmüştür şimdi benimde demek istediğim şey vw bayilerindeki st lerin çoğu artist resmen sanki babalarının arabalarını satıyolar o havaya girmişler adamı parasıyla rezil ediyorlar ne ilgi alaka nede bi samimiyetbelki hepsi aynı değildir ama çoğu aynı bida vw marka araçmı allah korusun

HdrSuer
14 12 2016, 13:01
Bende zamanında sıfır b8 passatı almaya giderken pazarlık konısunda dıkıntı yaşamıştım burda dile getirdim hemen bi telefon geldi ardından mail geldi benim burda yazdıklarımı görmüşler benim yazdığım yazıyı burdan kesip bana göndermişler falan filan yani bu yazdığınız yazıyı kesın onlar görmüştür şimdi benimde demek istediğim şey vw bayilerindeki st lerin çoğu artist resmen sanki babalarının arabalarını satıyolar o havaya girmişler adamı parasıyla rezil ediyorlar ne ilgi alaka nede bi samimiyetbelki hepsi aynı değildir ama çoğu aynı bida vw marka araçmı allah korusun

Burada ki herkes 100.000 tl gibi bir parayı araca bağlamış. Her sıfır araç alan kişi memur değil yada aylık 10.000 lira maaş almıyor. Kim okursa okusun kimseye ayıplı mal satmak zorunda değiller. Millet 12 - 14 saat çalışarak aldığı parayı yemeden içmeden araca bağlıyor. Ben kendi adıma ötv indirimli aldım ve uğraşmıyorum(mahkeme vs). Ön camım değişti, arka camı da çizdiler birçok yere gösterdim abi ya kalın pasta yada zımpara vurulmuş Dedi . Ama Polat otomotiv servis müdürü; "Fırçanızın içindeki taşı ayiklayamam" cümlesini kullandı. bayiye sorarsan benim araçta bir sorun yok ama sıfır aracın neden camı değişiyor. Ayıplı mal aldın, satmayacaksın kardeşim. Bu kadar basit. Serviste çalışan çocuğa böyle detay işleri verirlerse böyle olur. Allahtan Müslüman bir ülkedeyiz.
Son olarak araçtan memnunum diye hayırlısı böyleymiş diyip yoluma bakıyorum. Ama arka camı çizen personel kimse hakkımı helal etmiyorum. Vw diyalog a bildirdim değişim yapamayacaklarını arac alalı 60 gün olmuş zaman asimina uğradığını söyledi. Bende yaz aylarına doğru kendi kaskodan değişeceğim başka serviste..

Hüdayi
14 12 2016, 14:15
Bence yanlış yapmışsın kardeşim her nekadar imzalasanda polise tutanak tutturacaktın direk mahkemeye dava açacaktın tüm masrafları da alırdın. Size şöyle bir önerim var almanca bilen birisine direk fabrikaya bu olayı anlatan yazı yaz derim.

Hüdayi
14 12 2016, 14:23
Bende Isparta Başarandan aldım Allah onlardan razı olsun hele bir satış temsilcisi vardı muharrem bey o kadar mükemmel bir insanki anlatamam gerek kibarlığı olsun gerek araç üzerinde ne var ne yoksa tek tek baktırarak teslim etti bu memnuniyetimide gerek başaran' a gerek doğuşa yazdım bu gibi insanlar mükafatlandırılması lazım arkadaşın başına gelen olayda da cezalandırılması lazım. okadar para veriyoruz birde bunun hesabı var helalleşmek lazım bak ben başaran' a çok teşekkür ediyorum böyle bir personel çalıştırdığı için hakkım varsada helal olsun.

HdrSuer
14 12 2016, 14:59
Bence yanlış yapmışsın kardeşim her nekadar imzalasanda polise tutanak tutturacaktın direk mahkemeye dava açacaktın tüm masrafları da alırdın. Size şöyle bir önerim var almanca bilen birisine direk fabrikaya bu olayı anlatan yazı yaz derim.

Dediğim gibi uğraşmayıp hayırlısı böyleymiş diyorum.. Bayideki konuştuğum satış temsilcileri genel olarak iyi ama bu bayinin ayıplı mal satacakları anlamına gelmiyor, araç kontrolünü yapıp teslim alan kişi demek ki pek üzerinde durmuyor.. Allahtan daha ciddi bir durum çıkmadı.

s5s5s5
14 12 2016, 17:27
Çok geçmiş olsun. Ülkede ticaret ahlakı dene şey kalmadı.
Konuyu Almanya VW'e yazmanızda fayda var. Size yönelik somut bir geri dönüş olmasa da, bayilik anlamında faydası olabilir.

HdrSuer
14 12 2016, 17:38
Çok geçmiş olsun. Ülkede ticaret ahlakı dene şey kalmadı.
Konuyu Almanya VW'e yazmanızda fayda var. Size yönelik somut bir geri dönüş olmasa da, bayilik anlamında faydası olabilir.

Sıfır araç alıp sorun yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun... Allah kaza beladan uzak tutsun, gerisi halledilir.

Babako
14 12 2016, 17:48
Vw Almanya ve Doğuş Turkiyeye mail atmani tavsiye ederim. Haber kanallariylada ayrica iletisime geçip kamuoyu yapman elini kuvvetlendirecektir. Gecmis olsun.

yasin3866
14 12 2016, 18:29
Vw Almanya ve Doğuş Turkiyeye mail atmani tavsiye ederim. Haber kanallariylada ayrica iletisime geçip kamuoyu yapman elini kuvvetlendirecektir. Gecmis olsun.

Ekşi sözlüğe video kaydı gönderin. Yarına kalmaz o bayiyi ayaklar altına alırlar. Hemde öyle rezil ederler ki. 1haftaya kalmaz kariyer.net üzerinde ilgili bayi genel müdür arıyor ilani gorusunuz. Zaten elinizde bayi personelinin videosu varmış. Mutlaka iletişime geçin eksisozluk ile

Opel reis bayisini ayağa kaldırdılar. Benzer bir olayda

Babako
14 12 2016, 18:52
Ekşi sözlüğe video kaydı gönderin. Yarına kalmaz o bayiyi ayaklar altına alırlar. Hemde öyle rezil ederler ki. 1haftaya kalmaz kariyer.net üzerinde ilgili bayi genel müdür arıyor ilani gorusunuz. Zaten elinizde bayi personelinin videosu varmış. Mutlaka iletişime geçin eksisozluk ile

Opel reis bayisini ayağa kaldırdılar. Benzer bir olayda
Eksisozluk harika bir fikir. Alıntı yapmışsınız fakat konu sahibi ben değilim. Forumda eksisozluk yazarı arkadaşlar olabilir, yararlanilabilir.

mmm
14 12 2016, 19:51
hudayi bey, babako ve yasin3866 ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. şu vw almanya mail atma işi ve ekşi sözlüğe yazma işini değerlendireceğim. sağolun.....

yasin3866
14 12 2016, 21:13
hudayi bey, babako ve yasin3866 ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. şu vw almanya mail atma işi ve ekşi sözlüğe yazma işini değerlendireceğim. sağolun.....

Wv dialog 'un vereceği cvp klasik. Bayilerimiz özgür. Konunun üzerine gidecegiz
Wv Almanya sizi doğuş otoya yönlendirecek ve sonuç sinirleriniz yipranmasindan ileriye gitmeyecek. Evragi imzaladiginiz ve aracı artık alip bayiden ayrildiginiz icin maalesef yasal haklarınız çok kısıtlı.

Toplumda wv seven kitleler olduğu gibi , bu markanin kapitalist ve ve egoist tarzından nefret eden büyük kesim var. Hatta araç aldığı halde markadan nefret edenler dahi var. O yüzden doğuş ve Almanya ile bireysel gorusecegine sosyal.medya üzerinden kamuoyu oluşturmak daha etkili olacaktır. Sizi arayıp yalvaracaklarina garanti veriyorum

engn
14 12 2016, 22:07
Herhangi bir Vw bayisine giderken bayi kapsında telefonun videosunu aktif ediceksin veya bir yaka kamerası ile bütün süreci kayıt altına alıcaksın.Kim nasıl davrandı?İnsanın araba alma heyecanından faydalanıp arabayı görmeden bir şey mi imzalattılar?Arabanın yanı gidip,problem varmı yok mu?Aklınıza ne geliyorsa kayıt altına almak lazım.Yılda 100 bin araba satınca nezaketi,satış ahlakını unutan,haddini aşan beş paralık insan müsveddelerine başka türlü ders verilmez..Şikayet fln hikaye,Doğuşu-bayisi hepsi ağız birliği etmiş.Vw'yi bırakma nedenlerimden bir tanesi de "bayi"sorunudur..

ethem-arslan
14 12 2016, 23:16
Sorun sadece Gökmen ya da VW değil bence. Her marka ve bayide bu tip problem ile karşılaşılan çok olay duydum. Asıl konuşulması ya da zorlanması gereken ,kurumsal mevzuat oluşturulması ve hukuki alt yapının oluşturulmasına yönelik çabalar olmalı. Aksi halde şu ya da bu bayideki çalışanlar ile didismek bana çok mantıklı gelmiyor arkadaşlar.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

George Hagi
14 12 2016, 23:26
Doğuştan vs bir geri dönüş olmadı mı hala?

mmm
14 12 2016, 23:45
Doğuştan vs bir geri dönüş olmadı mı hala?
yok kardeş dönüş filan olmadı. parayı aldılar benle işleri bitti...

bu arada arkadaşlar birşey hatırlatmak isterim. böyle durumlarda izinsiz görüntü veya ses kaydı yapamıyorsunuz. Ama onlar sizi dükkanlarında hertürlü kameraya alabiliyorlar.(kenara bir yere de güvenlik için bu işyeri 24 saat izlenmektedir yazıyorlar, oluyo sana yasal) Hem de izinsiz yapılan görüntü veya ses kayıtlarının mahkemede geçerliliği olmuyor. acizane bir tavsiye daha vereyim telefonunuza telefon görüşmelerini kaydeden programlar var, onları yükleyin. konuştuğunuz herhangi bir müşteri hizmetlerine de telefonum otomatik ses kaydı yapıyor deyin. daha sonra bir sıkıntı çıkarsa bu ses kayıtlarını kullanabilirsiniz. zaten onlar telefonu açar açmaz 'size daha iyi hizmet verebilmek ve güvenliğiniz açısından görüşmemiz kayıt altına alınmaktadır' diyorlar. bunları da yine yaşadığım tecrübeler sonrası edindim.

peki bu araba da yaşadığım neyin nesi? ilk heves, sıfır araç almadaki acemiliğim ve doyum olmayan aptallığım :(

yasin3866
14 12 2016, 23:58
Ne yani. Siz elinizdeki video kaydını sosyal medyaya ilgili kurumun adınida verecek sekilde reklam ettiginizde madur olacağınızı mi dusunuyorsunuz? Adamlar size sıfır araç diye çizik aracı satıyor ve üzerine size el kol hareketi çekiyor. yapmayın kardesim. Sizi dava falan edemezler. Buradaki amaç ilgili wv bayisini rezil etmek. Verin eksisozluge videoyu. Doğuş ve Konya bayisi bakın nasıl köpek oluyor

George Hagi
15 12 2016, 00:06
Tamamen talihsizlik.. En az sizin kadar üzgünüm keşke elimizden bişey gelse.. Forumda birlik beraberlik gördüğüm kadarıyla malesef yok. Ne admin ne başka kimse .. Yoksa böylesine kalabalık bir forumun adama kök söktürmesi lazım ama burada o ruh yok..

merkantal
15 12 2016, 00:09
Ben her bayide vwdeki gibi muamele görmedim bu benim 7.arabam ve hepsini 0 km bayiden aldım, st ler artist, nasılsa araba satıyor havasındalar, bu gün hava 2 derece idi aracı çalıştırdıktan sonra frenlere bastığımda epey bir balata ıslığı duydum,ayrıca biraz yüksek tümsekten geçtiğimde ön amartisörlerden küt diye ses geliyor, hyundai getz kullansanız tamamda dözüm ona D sınıfının lideri passatta bunlar garip kaçıyor,ayrıca rüzgar sesi de kocaman aynalı captivamdan ve passatın nerdeyse yarı fiyatı ceedimden çok ama çok daha fazla geliyor araç içine

night blue
17 12 2016, 00:28
Ben her bayide vwdeki gibi muamele görmedim bu benim 7.arabam ve hepsini 0 km bayiden aldım, st ler artist, nasılsa araba satıyor havasındalar, bu gün hava 2 derece idi aracı çalıştırdıktan sonra frenlere bastığımda epey bir balata ıslığı duydum,ayrıca biraz yüksek tümsekten geçtiğimde ön amartisörlerden küt diye ses geliyor, hyundai getz kullansanız tamamda dözüm ona D sınıfının lideri passatta bunlar garip kaçıyor,ayrıca rüzgar sesi de kocaman aynalı captivamdan ve passatın nerdeyse yarı fiyatı ceedimden çok ama çok daha fazla geliyor araç içine
Niye aldiniz ozaman

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlergl
17 12 2016, 01:25
İzninizle ekşide paylaşmak istiyorum, bir sonuç çıkacaktır.

night blue
17 12 2016, 01:30
Hayirli olsun allah kaza bela vermesin gule gule kullanin ben test yapdim ilk cikdiginda b7 kulaniyordum teste cikdim icerde lodos eser gibi ses duyunca vazgecdim araba biraz zaman gecsin aliriz dedim hani eksiklikler tamamlansin gibi ama almadik almadigimada hala pismanim☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmm
17 12 2016, 17:45
İzninizle ekşide paylaşmak istiyorum, bir sonuç çıkacaktır. tabiki kardeşim....

CC Navy
17 12 2016, 20:55
İzninizle ekşide paylaşmak istiyorum, bir sonuç çıkacaktır.

Konu linkini yada konuyu bulmamızı sağlıyacak bilgi paylaşırmısınız


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babako
18 12 2016, 22:19
Editttttttt

Babako
18 12 2016, 22:25
tabiki kardeşim....


Konu linkini yada konuyu bulmamızı sağlıyacak bilgi paylaşırmısınız


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://eksisozluk.com/zorla-kapisi-cizik-arac-satan-vw-bayisi--5253610?a=popular

engn
18 12 2016, 22:34
Herkes imzaya odaklanmış ekşide.Arkadaş boş bulunmuş imza atmış,bu yapılanın sahtekarlık olduğu gerçeğini değiştirmez ki...