PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat b8 comfort araç ıcın dıscovery oto sorunum



sertersan
16 11 2015, 19:20
Merhabalar arkadaşlar damdan düşer gibi giricem belkıde bu konuda bı paylaşım olmuştur oldursa ve farketmedıysrm kusuruma bakmayın.

Passat b8 comfortline aracım ıcın dıscovery pro taktırmak ıstıyorum ancak servısı aradığımda sonradan böyle bır ekleme olmadığını ancak dışarıda orjınal olmayan ürün takabılecegımı söyledıler ben bu konuda eksık mı bılgılendırıldım yoksa durum gercekten böyleymıdır Tesekkurler.

hsngencer
16 11 2015, 19:42
sertersan siz simdi bayiyi aradiniz discovery pro almak istiyorum dediniz.bayi elinde olmadıgı icin boyle bi uygulamamiz yok demiştir.olsa bile verecegi fiyat 10 bin tl civari bi ekran icin.size tavsiyem dısarda bu urunu sıfır yurt dısından getirten arkadaşlar var.direk kutulu.onlara taktırmanız.bayi ye dısarda taktırırsanız ne olur diye sormayın sizin gozunuzu korkutacak seyler soyleyecek.aracınız garanti dısı kalir gibi şeyler.ben de bu sozleri uzerine 6 ay beklemistim.sonra canıma tak etti taktirdim .takıldıgını anlamadılar bile serviste.bakmiyorlar cunku.

ben bu arkadasdan aldım.ankara nın yarısına bu adam takmiştir belki.yurt dısından getirtiyor fabrikasından ve tr de satıyor.cok iyi bir arkadaş.bu işin ticaretini elden yapan bi arkadaş.telefon numarası var zaten satış sayfasında bi ara konuş ne dir ne degildir diye.
ben buletooth geri gorus kamera ve cihazi 3 unu bir aldım arkadaştan.camera yi 1 haftada yurt dısından benim icin ugraşti getirtti.imkanin varsa bu 3 luyu tamamını taktır.muthiş oluyor.(discovery pro da bluetooth cihaza entegreli sanırım)


http://www.sanalpazar.com/Vw-Golf-7-Passat-B8-Discover-Pro-Navigasyon-Trde-Ilk__isp44525512

sertersan
16 11 2015, 20:23
Ben orjınal urun bulamadığım ıcın servısı aradım yoksa ben servısle ve servıslerın ukala elemanlarıyla uğraşmam bıle. Ayrıca garantı dışı kalan kısımlar sadece takılan malzeme ıle olan kısımlar dendı sorduğumda ama bana kalsa lastık patlasa ordan oldu garantı dışı derler. Tesekkurler verdıgınız lınkten kontrol edıcem.

sertersan
16 11 2015, 22:11
Bu ürünün orijinalliğini Nasıl anlayabiliriz.